x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Italienii îl critică pe Mutu: "Încă o nebunie a Briliantului!"

Italienii îl critică pe Mutu: "Încă o nebunie a Briliantului!"

06 Ian 2011   •   10:23
Italienii îl critică pe Mutu: "Încă o nebunie a Briliantului!"

Presa din Peninsulă l-a criticat pe Adrian Mutu după ultimul său act de indisciplină. "Miercuri, 5 ianuarie 2011, s-a incheiat aventura lui Mutu la Fiorentina", scriu italienii, convinşi că acest conflict îşi va găsi rezolvarea doar la tribunal.

"Înca o NEBUNIE a lui Mutu la Fiorentina", titrează în ediţia de azi Corrierre dello Sport, în timp ce Gazzetta dello Sport a notat pe prima pagină: "Mutu răbufneşte la Firenze şi este exclus din lot!". Gazzetta dello Sport scrie şi care ar putea fi consecinţele pentru Mutu în urma acestui scandal. Astfel, pe lângă o cerere de daune, Fiorentina va cere Colegiului Arbitrar încă o reducere a salariului lui Mutu, dar este aproape imposibil să obţină ruperea contractului.

"Mutu a părăsit ieri antrenamentul şi mai apoi vestiarul Fiorentinei fără nici un cuvânt la adresa colegilor pe care i-a lăsat cu ochii în soare. Gestul lui Mutu i-a lăsat pe mulţi cu gura cascată, în timp ce alţii au crezut că este vorba de o glumă", scrie şi firenzeviola.it. Mutu s-a certat la vestiare cu antrenorul Sinişa Mihajlovic, căruia i-a reproşat lipsa de fair-play a conducerii în plecarea sa de la club. După alte surse, Mutu şi Mihajlovic ar fi fost chiar la un pas de bătaie.

"Mutu-Fiorentina, ruptură bruscă. Pleacă la Cesena", scrie azi şi Tuttosport, care anunţă că românul nu mai are ce căuta la Florenţa.

×