x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Juventus a oferit detalii despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo

Juventus a oferit detalii despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo

26 Mar 2019   •   19:51
Juventus a oferit detalii despre accidentarea lui Cristiano Ronaldo

Clubul italian Juventus Torino a confirmat marţi că starul echipei, Cristiano Ronaldo, nu suferă de o accidentare gravă, ci de o leziune uşoară la coapsa dreaptă.

''Situaţia sa este monitorizată, va fi supus unor verificări suplimentare şi vom anunţa când va putea reveni pe teren'', menţionează clubul într-un comunicat.

Cristiano Ronaldo, care a părăsit terenul accidentat, în minutul 31 al partidei pe care Portugalia a disputat-o în compania Serbiei, luni la Lisabona, în preliminariile EURO 2020, a anunţat că va reveni pe gazon "într-o săptămână sau două".

"Trebuie să aşteptăm între 24 şi 48 de ore. Nu sunt însă neliniştit, îmi cunosc corpul. Sunt lucruri care se întâmplă. Voi reveni în formă într-o săptămână sau două", a declarat starul lusitan, citat de AFP, după partida încheiată la egalitate, 1-1.

Juventus, echipă la care Ronaldo s-a transferat în vara trecută, după aproape un deceniu petrecut la Real Madrid, o va înfrunta pe Ajax Amsterdam peste două săptămâni, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

Emblematicul fotbalist portughez, care a revenit vineri în naţionala Portugaliei după o pauză de nouă luni, s-a accidentat singur, după o accelerare în banda stângă, în încercarea de a opri mingea să iasă în afara terenului. Însă, după doar câţiva metri, Ronaldo s-a oprit din cursă şi a început să şchiopăteze.

El a acuzat o leziune la coapsa dreaptă şi a cerut imediat să fie înlocuit, întinzându-se pe gazon în apropierea colţului terenului, într-o scenă care a reamintit de ieşirea sa de pe teren, accidentat, în finala EURO 2016, câştigată de Portugalia în faţa Franţei (1-0 după prelungiri).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: fotbal juventus torino cristiano ronaldo