x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lewandowski: „Povestea mea la Bayern s-a terminat”

Lewandowski: „Povestea mea la Bayern s-a terminat”

31 Mai 2022   •   11:10
Lewandowski: „Povestea mea la Bayern s-a terminat”
Sursa foto: lexaarts/Getty Images/iStockphoto

Atacantul polonez Robert Lewandowski, în vârstă de 33 de ani, a declarat luniîntr-o conferință de presă că nu are niciun interes să rămână la Bayern Munchen pentru încă un sezon. El spune că speră ca clubul să-l lase să plece în această vară, spunând că „povestea" sa cu bavarezii s-a încheiat.

Lewandowski a anunțat la finalul sezonului din Bundesliga că vrea să părăsească clubul, în contextul în care există informații că Barcelona încearcă să îi obțină semnătura.

Președintele lui Bayern, Herbert Hainer, a insistat că nu îl va lăsa să plece înainte de expirarea contractului său în vara anului 2023.

Internaționalul polonez a declarat la o conferință de presă: „Povestea mea la Bayern s-a terminat. După tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele luni, nu-mi pot imagina o colaborare bună în continuare.

Bayern este un club serios și sper că nu mă vor păstra doar pentru că pot. Un transfer este cea mai bună soluție pentru toate părțile".

CEO-ul clubului german, Oliver Khan, a reacționat, declarând, citat de „The Goal”: „De ce a ales Robert această cale, nu pot să vă spun. Astfel de declarații publice nu sunt de ajutor pentru nimeni dintre cei implicați.

Robert a câștigat titlul de cel mai bun fotbalist al anului de două ori la rând, ar trebui să știe ce înseamnă Bayern pentru el. Aprecierea nu este considerată o stradă cu sens unic".

Barcelona este prima favorită pentru a semna cu atacantul, care a încheiat sezonul cu 50 de goluri în 46 de meciuri în toate competițiile.

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a recunoscut că au existat negocieri cu agentul jucătorului de 33 de ani, dar a subliniat că un transfer va fi dificil de realizat.

Problemele financiare ale Barcelonei s-ar putea dovedi cel mai mare obstacol, deoarece președintele La Liga, Javier Tebas, a insistat că aceasta nu își permite acest transfer.

Totuși, formația catalană nu este singura aflată momentan în cursă, deoarece, potrivit The Goal, Chelsea monitorizează situația lui și ar putea face o ofertă.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Robert Lewandowski