x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi a fost exclus din lotul Argentinei pentru amicalele cu El Salvador și Costa Rica

Lionel Messi a fost exclus din lotul Argentinei pentru amicalele cu El Salvador și Costa Rica

de Redacția Jurnalul    |    18 Mar 2024   •   23:55
Lionel Messi a fost exclus din lotul Argentinei pentru amicalele cu El Salvador și Costa Rica
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi va rata meciurile amicale ale Argentinei cu El Salvador și Costa Rica din cauza unei accidentări suferite la Inter Miami. Starul argentinian are o accidentare la tendonul de la genunchi. Nu au fost furnizate informații cu privire la durata necesară recuperării.

Stafful echipei naționale de fotbal a Argentinei a oferit luni informații despre accidentarea căpitanului Lionel Messi și a confirmat că acesta va lipsi de la amicalele cu El Salvador și Costa Rica din pauza internațională din cauza unei accidentări la tendonul de la genunchi, pe care a suferit-o jucând pentru Inter Miami.

În declarația remisă presei, citată de Goal, se spune: „Căpitanul Argentinei, Lionel Messi, nu va putea face parte din echipa pentru meciurile amicale din SUA din cauza unei accidentări minore la tendonul piciorului drept, suferită în meciul echipei sale, Inter Miami, împotriva Nashville SC".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi