x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Maradona nu mai este antrenorul celor de la Dorados

Maradona nu mai este antrenorul celor de la Dorados

14 Iun 2019   •   13:10
Maradona nu mai este antrenorul celor de la Dorados
Sursa foto: Vinod Divakaran

Legenda fotbalului argentinian Diego Maradona a părăsit postul de antrenor al echipei mexicane de ligă secundă Dorados de Sinaloa din motive de sănătate, a anunţat avocatul său, joi, pe Twitter, transmite AFP.
''Diego Maradona a decis să nu continue ca antrenor la Dorados. În urma sfaturilor medicilor, el îşi va consacra timpul sănătăţii sale şi va fi supus unor operaţii la umăr şi genunchi. Mulţumiri familiei Dorados'', a scris în reţeaua de socializare avocatul Matias Morla.
Bilanţul lui Maradona (58 ani) la cârma echipei din Sinaloa este unul bun - a luat echipa în septembrie anul trecut, în etapa a opta a campionatului, când Dorados se afla pe locul 13 din 15 echipe, a redresat-o şi a condus-o de două ori în finala campionatului de eşalon secund, prima oară în Apertura iar apoi în Clausura, dar s-a înclinat de fiecare dată în faţa echipei Atletico San Luis.
Maradona anunţase la începutul lui aprilie că intenţionează să părăsească postul la finalul sezonului, considerând că prezenţa sa aduce decizii defavorabile formaţiei din partea arbitrilor.
''Dorado pentru totdeauna. Mulţumim pentru tot, Diego'', a transmis clubul pe Twitter, la plecarea tehnicianului.
Fostul mare fotbalist argentinian a avut mai multe derapaje ca antrenor al echipei mexicane, fiind suspendat de comisia de disciplină în mai multe rânduri, pentru insulte adresate jucătorilor, antrenorilor şi suporterilor adverşi, dar a fost sancţionat şi pentru faptul că a dedicat o victorie preşedintelui Venezuelei, Nicolas Maduro.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: maradona