x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Max Allegri se va lupta cu Juventus în instanță pentru concediere abuzivă

Max Allegri se va lupta cu Juventus în instanță pentru concediere abuzivă

de Redacția Jurnalul    |    25 Mai 2024   •   00:40
Max Allegri se va lupta cu Juventus în instanță pentru concediere abuzivă
Sursa foto: Hepta

Max Allegri ar fi demarat procesul cu Juventus în instanță pentru concediere abuzivă. Acesta încearcă să își primească cele 9 milioane de euro rămase din salariu. El a fost demis după câștigarea Cupei Italiei, oficial pentru că comportamentul său a fost "incompatibil cu valorile" clubului.

Având în vedere că Juve era pregătită să se despartă de Allegri oricum în această vară, s-a considerat că a profitat de ocazia de a-l concedia pentru „motive întemeiate" și, astfel, de a evita plata salariilor rămase pentru un contract care se încheie în iunie 2025.

Acesta valorează 7 milioane de euro, plus 2 milioane de euro , ceea ce ar cântări în conturile lui Juventus aproximativ 20 de milioane de euro brut, așa că, în mod natural, sunt nerăbdători să scape de acest acord.

Potrivit Calciomercato.com, avocații lui Allegri au răspuns acum la scrisoarea de la Juventus și sunt gata să lupte în instanță împotriva a ceea ce el consideră a fi o concediere nedreaptă.

Allegri a fost eliminat în timpul finalei Cupei Italiei, după ce și-a scos cămașa și cravata, apoi a început să-și descheie cămașa și a strigat către al patrulea oficial.

Apoi a fost implicat într-o altercație cu redactorul Tuttosport, deși cei doi s-au împăcat cu doar câteva ore înainte de demitere.

Allegri și avocații săi vor susține că problema a fost exagerată în totalitate și vor folosi acest lucru pentru a-i obține o reziliere de comun acord, cu tot cu onorariu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Max Allegri concediere abuzivă juventus