x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Directoru Max Eberl, demis de Leipzig, angajat de Bayern

Directoru Max Eberl, demis de Leipzig, angajat de Bayern

de Redacția Jurnalul    |    27 Feb 2024   •   00:27
Directoru Max Eberl, demis de Leipzig, angajat de Bayern
Sursa foto: Hepta

Bayern Munchen l-a numit pe Max Eberl în funcția de director sportiv la câteva luni după ce acesta a fost demis din funcția de director general sportiv al RB Leipzig.

Eberl, fost jucător al lui Bayern, s-a alăturat clubului bavarez cu un contract până în iunie 2027 și va prelua funcția de la 1 martie, a anunțat, luni, Bayern. În vârstă de 50 de ani, el a fost director sportiv la Borussia Monchengladbach timp de 14 ani, înainte de a se alătura clubului Leipzig, în 2022.

Leipzig l-a concediat în septembrie anul trecut, după ce speculațiile din presă l-au legat de o mutare la Bayern, notează Reuters.

"Nu numai că are zeci de ani de experiență în managementul fotbalului, dar a început să joace fotbal la Bayern și a devenit profesionist aici", a declarat Herbert Hainer, un oficial al lui Bayern. "Suntem convinși că el va modela cu succes viitorul acestui club", a mai spus el.

Eberl a declarat că va aborda postul său cu mult respect: "Mi-am petrecut întreaga copilărie și tinerețe la FC Bayern și la Munchen, așa că este ceva special pentru mine să mă întorc acum, într-un nou rol, la clubul unde totul a început".

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Max Eberl