x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mbappé își caută casă la Madrid. Cât costă un apartament

Mbappé își caută casă la Madrid. Cât costă un apartament

de Redacția Jurnalul    |    13 Mar 2024   •   21:00
Mbappé își caută casă la Madrid. Cât costă un apartament
Sursa foto: Hepta

​​​​​​​Mbappé își caută deja casă la Madrid. Starul francez, „logodit” cu Realul lui Ancelotti, își caută deja o locuință de lux.

Starul francez este pregătit să părăsească PSG-ul lui Luis Enrique și să înceapă o nouă aventură, îndeplinindu-și astfel un vis.

Fostul jucător de la Monaco va trebui să se obișnuiască în vestiarul de la Valdebebas și pe terenul de pe "Bernabeu", dar are nevoie și de un apartament de lux pentru a rămâne în capitala Spaniei.

În acest sens, familia sa a vizitat deja câteva agenții imobiliare pentru a evalua prețul și confortul unei locuințe.

Potrivit cotidianului Marca, familia lui Kylian Mbappé a mers deja în Spania pentru a se familiariza cu capitala, sondând primele soluții pentru a profita la maxim de șederea la Madrid.

Mutarea pare să fie acum doar o formalitate, iar PSG se gândește deja la viitor și la cum să joace fără el.

Față de începutul anilor 2000, acum fotbaliștii au tendința de a se îndepărta de centrul sportiv Valdebebas pentru a evita privirile indiscrete, microfoanele și camerele de luat vederi.

Lydia Martínez, CEO al agenției imobiliare Steps Relocation, a analizat "fenomenul Mbappé": "Nu se uită la prețul foarte ridicat. De obicei, locuințele sunt închiriate până când sunt cumpărate. Costul total este între 12 și 16 milioane de euro, în funcție de ceea ce doresc cei interesați. Pentru chirie, în jur de 25.000 și până la 35.000 pe lună este ceva foarte normal”.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: mbappe madrid casa