x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Meciul Islanda-România se joacă fără spectatori!. Fanii îşi pot primi banii înapoi pe bilete

Meciul Islanda-România se joacă fără spectatori!. Fanii îşi pot primi banii înapoi pe bilete

01 Oct 2020   •   16:13
Meciul Islanda-România se joacă fără spectatori!. Fanii îşi pot primi banii înapoi pe bilete

Federația Română de Fotbal (FRF) a anunțat, joi, că persoanele care și-au cumpărat bilete pentru meciul Islanda-România, programat inițial în luna martie și amânat pentru 8 octombrie, își vor primi banii înapoi.

 

Potrivit unui comunicat al FRF, cei care și-au cumpărat bilete vor primi banii înapoi, pentru că meciul Islanda-România din semifinala play-off-ului UEFA EURO 2020 se va disputa fără spectatori.

Partida Islanda – România, programată inițial în martie și amânată din cazua epidemiei de Covid, se va disputa în 8 octombrie, de la ora 21.45, la Reykjavik.

„Persoanele care nu au dorit returnarea sumei plătite în prima fază, în așteptarea unei decizii privind prezența spectatorilor, vor primi banii înapoi în conturile din care au realizat plata. Suma va fi înapoiată până cel târziu în data de 7 octombrie 2020”, se arată în comunicat.

Cei la care există modificări în ceea ce privește datele cardului de pe care s-a efectuat plata sau în ceea ce privește datele contului sunt rugați să scrie un e-mail, în maximum 48 de ore, la adresa office@bilete.ro.

 

×