x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, după decesul lui Maradona: „Nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern!”

Messi, după decesul lui Maradona: „Nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern!”

25 Noi 2020   •   21:47
Messi, după decesul lui Maradona: „Nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern!”

O zi tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal, scrie Lionel Messi, după decesul compatriotului său, Diego Armando Maradona. Messi spune că deşi „ne-a părăsit, nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern”.

Messi a postat pe contul de Twitter fotografii în care apare împreună cu Maradona şi spune că ziua în care legenda fotbalului mondial este o zi tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal.

„O zi foarte tristă pentru toţi argentinienii şi pentru fotbal. Ne-a părăsit, dar nu a plecat nicăieri, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele trăite cu el şi transmit condoleanţe familiei şi prietenilor săi”, scrie Messi.

Diego Armando Maradona, în vârstă de 60 de ani, a murit, miercuri, cel mai probabil din cauza unui stop cardiorespirator.

Ziarul argentinian Clarin vorbește despre „un stop cardiorespirator” suferit de Maradona în casa sa din Tigre, unde s-a stabilit după operația la cap.

Maradona avea 60 de ani și a fost externat de zece zile din spital, după o operație delicată de îndepărtare a unui cheag de sânge.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Lionel Messi