x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi: „Toţi am vrut să fim ca Maradona”

Messi: „Toţi am vrut să fim ca Maradona”

de Redacția Jurnalul    |    11 Noi 2023   •   07:00
Messi: „Toţi am vrut să fim ca Maradona”
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi, atacantul echipei Inter Miami, a afirmat că atunci când vede numărul 10 îi vine în minte Diego Armando Maradona şi consideră că "toată lumea a vrut să fie ca el, dar nimeni nu a reuşit să fie", conform unei conversaţii cu francezul Zinedine Zidane la Miami şi publicată joi de Adidas, informează agenţia EFE.

"Pentru noi, argentinienii, numărul 10 este un număr special, pentru că te duce cu gândul la Maradona. Am vrut să fim ca el, deşi mai târziu nimeni nu a devenit ca el. Maradona a fost numărul 10 pe care l-am admirat", a adăugat Messi în discuţia cu Ziadne.

"L-am văzut puţin pe Diego când a mers la Newell's pe finalul carierei sale, aveam şase sau şapte ani, nu-mi mai amintesc bine, la fel şi la Cupa Mondială din 1994. Apoi m-am uitat la videoclipuri. Pentru noi, Diego Maradona este unic, este un idol, este ceva ce va dăinui pentru totdeauna. Copiii mei ştiu de Diego fără să-l fi văzut vreodată, doar din imagini video şi din poveştile noastre", a adăugat campionul mondial cu echipa Argentinei.

În conversaţia amicală dintre Messi şi Zidane, jucătorul argentinian şi-a exprimat respectul pentru fostul mare jucător francez. "Te admir mult. Nu am avut norocul să jucăm împreună, ne-am înfruntat puţin (când Messi juca la FC Barcelona, iar Zidane o antrena pe Real Madrid, n. red.), dar ai respectul şi admiraţia mea pentru ce ai făcut şi continui să faci", a spus Messi.

×
Subiecte în articol: messi maradona