x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Messi, susținut de un jucător brazilian legendar: „Dumnezeu te va încorona duminica aceasta”

Messi, susținut de un jucător brazilian legendar: „Dumnezeu te va încorona duminica aceasta”

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2022   •   14:36
Messi, susținut de un jucător brazilian legendar: „Dumnezeu te va încorona duminica aceasta”
Sursa foto: Foto: ambwallpapers.com

Legendarul fotbalist brazilian Rivaldo a transmis un mesaj de susținere pentru Lionel Messi, în încercarea acestuia de a câștiga Cupa Mondială, brazilianul spunând că '„Dumnezeu îl va încorona'' pe starul argentinian duminică.

Messi a avut o evoluție strălucită în Qatar și a devenit cel mai bun marcator al turneului, alături de francezul Kylian Mbappe, în urma golului marcat din penalty în victoria Argentinei cu 3-0 în fața Croației în semifinale.

Rivaldo, care a fost un membru integrant al echipei Braziliei care a câștigat Cupa Mondială din 2002, va încuraja Argentina în finală, deoarece Selecao a fost deja eliminată din turneu. El l-a lăudat pe Messi și insistă că merită să revendice în sfârșit singurul trofeu care lipsește din CV-ul său stelar.

"Nu mai avem Brazilia sau Neymar Jr. în finala Cupei, așa că voi rămâne alături de Argentina. Nu am cuvinte pentru tine Lionel Messi, ai meritat deja să fii campion mondial înainte, dar Dumnezeu știe totul și te va încorona duminica aceasta'', a scris Rivaldo pe contul său de Instagram.

"Meriți acest titlu pentru persoana care ești și pentru fotbalul minunat pe care l-ai jucat întotdeauna. Îmi scot pălăria și Dumnezeu să te binecuvânteze''.

Duminică, Messi va deveni jucătorul cu cele mai multe prezențe (26) din istoria Cupei Mondiale, depășindu-l pe germanul Lothar Matthaus. El a câștigat deja patru premii de cel mai bun jucător al meciului la actuala ediție și are șanse să câștige Balonul de Aur, Gheata de Aur și însuși trofeul Cupei Mondiale în urma meciului decisiv pentru titlu.

Argentina se va confrunta cu Franța sau Maroc, pe stadionul Lusail, pe 18 decembrie, în finală.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: messi rivaldo