x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Lionel Messi s-a accidentat și nu joacă în amicalul cu Al-Nassr, de la care lipsește și Ronaldo

Lionel Messi s-a accidentat și nu joacă în amicalul cu Al-Nassr, de la care lipsește și Ronaldo

de Redacția Jurnalul    |    01 Feb 2024   •   22:35
Lionel Messi s-a accidentat și nu joacă în amicalul cu Al-Nassr, de la care lipsește și Ronaldo
Sursa foto: Hepta

Lionel Messi a fost nevoit să renunțe la amicalul de joi al lui Inter Miami împotriva lui Al-Nassr, la doar o zi după ce Cristiano Ronaldo a fost anunțat la rândul său ca absent, din cauza unei accidentări.

Superstarul portughez a anunțat miercuri că va lipsi din cauza unei accidentări, privându-i pe fani de ceea ce a fost anunțat ca fiind "Ultimul dans" între cei doi rivali eterni ai fotbalului. Cu toate acestea, nu va fi prezent nici Messi, internaționalul argentinian lipsind și el din cauza unei accidentări la coapsă.

Leo Paradizo, de la ESPN, a relatat că Messi are o problemă, dar ar putea totuși juca, fiind obligat de angajamentele contractuale cu organizatorii. În ciuda relatării, câștigătorul Cupei Mondiale nici măcar nu a fost pus pe lista oficială de joc. .

Messi a fost prezent în ultimele trei meciuri amicale ale lui Miami, dar a fost schimbat înainte de finalul partidei în toate. El a ratat în total șase meciuri pentru Herons de când s-a alăturat echipei în vara anului trecut, din cauza unei accidentări musculare persistente, care pare să se agraveze din nou.

Chiar și cu Messi pe teren, formația din MLS a pierdut meciurile amicale de pre-sezon din ianuarie cu FC Dallas și Al-Hilal, în timp ce a remizat cu naționala din El Salvador.

Inter Miami urmează să joace împotriva unei selecționate Hong Kong XI, dar și cu Vissel Kobe și Newell's Old Boys înainte de a deschide campania din MLS împotriva lui Real Salt Lake.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: messi Ronaldo amical