x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Mircea Lucescu - Pentru echipa naţională meciul cu Norvegia nu este decisiv

Mircea Lucescu - Pentru echipa naţională meciul cu Norvegia nu este decisiv

30 Mai 2019   •   21:15
Mircea Lucescu - Pentru echipa naţională meciul cu Norvegia nu este decisiv

Antrenorul Mircea Lucescu a declarat, joi seara, că pentru echipa naţională de fotbal a României partida cu Norvegia, programată la 7 iunie în cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2020, nu este decisivă în privinţa calificării la turneul final.

"Nu este un meci decisiv cu Norvegia. Avem o echipă tânără, o echipă în formare şi asta poate fi o presiune în plus. Şi cu siguranţă nu va fi un meci uşor acolo. Important este să ştim exact cum trebuie să jucăm împotriva lor. Deja România a făcut o demonstraţie împotriva Suediei, când a făcut un meci foarte bun, deşi a pierdut. Eu nu îmi doresc decât să perfecţioneze acel stil de joc. Adică echipa noastră să fie cea care să decidă direcţiile de joc, să controleze jocul. Şi avem posibilităţi pentru că din punct de vedere tehnic suntem net superiori. Eu am speranţe, sunt convins că putem realiza acest lucru", a afirmat Lucescu. 

Antrenorul Mircea Lucescu a participat, joi seara, alături de Leonard Doroftei, Marian Drăgulescu, Monica Roşu şi reprezentanţii administraţiei publice locale din Sectorul 2 al Capitalei la festivitatea de deschidere a Clubului Copiilor "Mihai Eminescu".

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Norvegia (7 iunie, ora 21:45) şi Malta (10 iunie, 21:45), în deplasare, în cadrul Grupei F a preliminariilor EURO 2020. Până în prezent, prima reprezentativă condusă de Cosmin Contra a disputat două partide, fiind învinsă în deplasare de Suedia (scor 1-2) şi câştigând pe teren propriu cu naţionala Insulelor Feroe (scor 4-1). 

AGERPRES

×
Subiecte în articol: mircea lucescu Norvegia