x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Neymar revine la Al-Hilal! Brazilianul se alătură echipei pentru finala Supercupei Arabiei Saudite

Neymar revine la Al-Hilal! Brazilianul se alătură echipei pentru finala Supercupei Arabiei Saudite

de Redacția Jurnalul    |    11 Apr 2024   •   01:00
Neymar revine la Al-Hilal! Brazilianul se alătură echipei pentru finala Supercupei Arabiei Saudite
Sursa foto: Hepta

Neymar a zburat în Araba Saudită, pentru a se alătura coechipierilor săi de la Al-Hilal. Aceștia se pregătesc să înfrunte Al-Ittihad în finala Supercupei Arabiei Saudite. Jucătorul în vârstă de 32 de ani a fost fotografiat urmărind antrenamentul echipei sale înainte de confruntarea de joi.

Neymar continuă să se recupereze după o ruptură a ligamentului încrucișat anterior și a meniscului la genunchiul stâng pe care a suferit-o în timp ce juca pentru Brazilia în octombrie 2023.
Neymar a părut bine dispus alături de președintele clubului, Fahad Nafil Al-Otaibi, pe margine și a putut fi văzut făcând selfie-uri pe teren, în timp ce coechipierii săi se antrenau în spatele său.

Brazilianul a fost o achiziție de marcă pentru Al-Hilal, dar nu a jucat decât cinci meciuri pentru liderul din Saudi Pro League de când s-a transferat pentru 90 de milioane de euro, vara trecută. Echipa sa, de 18 campioană, nu a mai fost învinșsă de când a pierdut finala Cupei Campionilor Cluburilor Arabe în fața echipei lui Cristiano Ronaldo, Al-Nassr, în august.

Al-Hilal a postat în social media o serie de imagini cu revenirea fostului star de la Paris-Saint-Germain și Barcelona și cu mesajul: „Magicianul brazilian @neymarjr în sesiunea noastră de antrenament din Abu Dhabi #AlHilal".

Al-Hilal se luptă pentru al patrulea triumf în Supercupa Arabiei Saudite, după ce anterior a câștigat competiția în 2015, 2018 și, cel mai recent, în 2021. Ei rămân cel mai de succes club din Arabia Saudită, având 60 de trofee interne.

Atacantul brazilian nu are o dată de revenire stabilită, dar speră să își accelereze recuperarea înainte de participarea Braziliei la viitoarea Copa America din SUA.

Turneul va începe la 21 iunie, ceea ce înseamnă că este puțin probabil ca Neymar să mai joace pentru clubul său înainte de finalul campaniei interne.

(sursa: Mediafax)

×