x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ponturi și statistică Bundesliga sezonul 2020 - 2021

Ponturi și statistică Bundesliga sezonul 2020 - 2021

26 Oct 2020   •   12:01
Ponturi și statistică Bundesliga sezonul 2020 - 2021

Sezonul 2020 - 2021 din Bundesliga, și-a deschis porțile pe data de 18 septembrie 2020 și se va încheia pe data de 22 mai 2021, după calendarul publicat de Federația Germană de fotbal. La startul acestui sezon se vor află 18 echipe. În cadrul acestui sezon vom simți cu siguranță emoție, suspans și meciuri spectaculoase. Bundesliga este cu siguranță unul dintre cele mai atractive campionate din lume pentru pariori, iar acest lucru face ca pe biletele pariorilor să se afle pariuri sportive pe acest campionat. Cele mai populare tipuri de pariuri sportive pentru Bundesliga sunt peste 2,5 sau peste 3,5 goluri pe meci, ambele echipe marchează, peste & GG sau pariuri sportive pe marcatori.

Bayern Munchen spre un nou titlu?

La începerea fiecărui sezon de Bundesliga există o singură întrebare. Cine va reuși să o oprească pe Bayern Munchen în drumul spre a cuceri un nou titlu. În acest sens, pentru noul sezon, în calea campioanei vor sta 17 echipa ce vor încerca să oprească mașînăria de goluri a bavarezilor. Principalele contracanditate la titlu sunt Dortmund și RB Leipzig, acestea fiind principalele adversare ale campioanei. Bayern Munchen a cucerit ultimele 8 ediții în Bundesliga și va rămâne de văzut dacă această echipa va reuși să câștige un nou titlu în acest sezon. În cotele caselor de pariuri sportive, campioană este urmată de Dortmund și RB Leipzig în ceea ce privește cucerirea titlului. Apoi urmează Monchengladbach și Leverkusen, acestea având șanse mai mici pentru cucerirea titlului.

Arminia Bielefeld și VfB Stuttgart revenite pe prima scena

În ceea ce privește lupta pentru retrogadare în Bundesliga pentru sezonul 2020 - 2021 putem spune că lucrurile sunt simple, deoarece vor retrogada direct două echipe în 2. Bundesliga. Totodată echipa aflată în clasament peste cele două echipe ce vor retrogada direct, va juca baraj pentru menținerea în Bundesliga cu o formație ce va termină sezonul pe locul 3 în liga secundă. Arminia Bielefeld și VfB Stuttgart sunt echipele ce au promovat sezonul trecut direct în Bundesliga și se vor lupta cu granzi ai primei ligi printre care putem aminti de Bayern și Dortmund. Echipa Arminina Bielefeld, revine în Bundesliga după o perioada de 11 ani, iar Stuttgart, campioană a Germaniei de 5 ori, revine în prima liga după doar un sezon în 2. Bundesliga. Arminia Bielefeld, este văzută ca o victimă sigură în nou sezon, având cele mai mari șanse să retrogradeze direct, urmată de Union Berlin.

Ponturi Bundesliga

Bundesliga, este cea mai importantă competiție de fotbal din Germania, fiind de asemenea unul dintre cele mai țări campionate din Europa. Acest campionat se remarcă mereu prin calitatea echipelor, prin jucătorii de top, dar și prin numărul foarte mare de spectatori. În decursul anilor, numărul de echipe ce evoluează în prima liga germană a fost tot schimbat, dar din 1992 sunt 18 echipe ce se lupta pentru titlu în fiecare sezon. Este indicat să țineți cont de ponturile de pariuri sportive pentru a lua cele mai bune decizii în ceea ce privește parierea pe campionatul de fotbal al Germaniei. Totodată, va trebui să țineți cont și de aceste statistici și ponturi pentru a lua deciziile optime în vederea pariurilor sportive pentru Bundesliga sezon 2020 - 2021. 

×