x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Steaua va juca împotriva macedonenilor de la Vardar Skopje în preliminariile Ligii Campionilor

Steaua va juca împotriva macedonenilor de la Vardar Skopje în preliminariile Ligii Campionilor

24 Iun 2013   •   12:43
Steaua va juca împotriva macedonenilor de la Vardar Skopje în preliminariile Ligii Campionilor
Update: Dacă decizia Comisiei UEFA este favorabilă, Steaua va juca împotriva celor de la Vardar Skopje, campioana Macedoniei, în preliminariile Ligii Campionilor.

Prima manşă se va disputa în România, iar a doua în Macedonia.

Meciurile tur sunt programate pe 16 şi 17 iulie, cele retur - pe 23 şi 27 iulie.


-----------------------------------------------------------

Steaua va fi cap de serie la tragerea la sorţi a turului doi preliminar al Ligii Campionilor şi poate întâlni campioana Bosniei-Herţegovina, FK Zeljeznicar, campioana Albaniei, KS Skenderbeu, campioana Maltei, Birkirkara FC, campioana Macedoniei, FK Vardar, sau campioana Muntenegrului, FK Sutjeska.

Tragerea la sorţi va avea loc, astăzi, de la ora 13.00, la Nyon.

Cele cinci formaţii care sunt capi de serie în grupa 1 a tragerii la sorţi sunt: Steaua Bucureşti (România), Viktoria Plzen (Cehia), Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), NK Maribor (Slovenia) şi Neftci Baku (Azerbaidjan).

Extragerea din urne va fi efectuată de secretarul general al UEFA, Gianni Infantino, şi de directorul de competiţii al forului continental, Giorgio Marchetti.

Partidele din turul doi preliminar al Ligii Campionilor se vor disputa în două manşe, la 16-17 iulie, respectiv 23-24 iulie.

Pentru a evolua în Liga Campionilor, Steaua aşteaptă decizia Comisiei de Control şi Disciplină a UEFA, care a deschis o procedură disciplinară după sentinţa ÎCCJ în dosarul "Valiza". Campioana României riscă excluderea din competiţiile europene ca urmare a cazului de corupţie în care finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat la trei ani cu executare.

Comisia de Control şi Disciplină a UEFA a analizat, vineri, cazul formaţiei Steaua, decizia urmând să fie anunţată în această săptămână.

×