x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Premiere League: Liverpool a învins Crystal Palace cu 7-0 în deplasare

Premiere League: Liverpool a învins Crystal Palace cu 7-0 în deplasare

19 Dec 2020   •   20:00
Premiere League: Liverpool a învins Crystal Palace cu 7-0 în deplasare

A fost un real spectacol fotbalistic în meciul ce a deschis runda a 14-a în Premiere League, după ce Liverpool a spulberat, în deplasare, pe Crystal Palace cu 7-0. Firmino și Salah, intrat în repriza secundă, au reușit câte o dublă.

După victoria din derby-ul cu Tottenham, Liverpool venea cu moralul ridicat la maxim, mai ales că și Jürgen Klopp a câștigat premiul pentru cel mai bun antrenor al anului din partea FIFA.

Liverpool a dominat partida, Palace reacționând sporadic pe contraatac.

Marcatorii celor 7 goluri au fost Minamino (min. 3), Mane (min. 35), Firmino (min. 44 și 68), Henderson (min. 52) și Salah (min. 81 și 84).

„Am controlat jocul și am marcat goluri minunate. Băieții sunt capabili de astfel de rezultate, dar nu se întâmplă asta în fiecare săptămână. Astăzi (sâmbătă – n.r.) a fost un declic. Aceasta este o perioadă foarte intensă, băieții ar trebui să fie foarte mândri de asta. Ne luăm mâine o zi liberă, apoi ne pregătim pentru West Brom” a spus managerul Jürgen Klopp la conferința de presă de după meci, conform BBC Sports.

„Crăciunul va fi bun, dar sezonul nu este terminat, mai urmează câteva jocuri, dar vom fi pregătiți", a concluzionat germanul.

 

×
Subiecte în articol: liverpool