x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: Cristi Chivu este dorit de Napoli

Presa italiană: Cristi Chivu este dorit de Napoli

26 Apr 2011   •   11:45
Presa italiană: Cristi Chivu este dorit de Napoli
Sursa foto: /AFP

Potrivit site-ului calciomercatoseriea.it, fundaşul român al echipei Internazionale Milano, Cristan Chivu, se află pe lista de achiziţii a formaţiei SSC Napoli, care doreşte să-şi întărească compartimentul defensiv în perspectiva unei probabile participări în Liga Campionilor.

"Capabil de a îndeplini rolul de fundaş central sau apărător stânga, Chivu ar fi o soluţie ideală pentru defensiva în cinci a lui Mazzarri. Inter Milano ar fi dispusă să-l vândă pe român în cazul unei oferte, mai ales că intenţionează o remaniere a lotului pentru sezonul viitor", a scris sursa citată.

Presa italiană a scris recent că Inter ar putea renunţa la Chivu la sfârşitul acestui sezon, în urma slabelor evoluţii pe care fundaşul le-a avut în ultimele partide.

Actualul contract al lui Cristi Chivu (30 de ani) expiră în vara anului 2012. Românul a fost transferat de Inter în vara anului 2007, de la AS Roma.

Totodată, mass-media peninsulară a notat că Napoli îl doreşte şi pe Ştefan Radu de la Lazio, care evoluează pe postul de fundaş stânga.

Napoli ocupă locul 3 în Serie A cu 65 de puncte, după 34 de etape din 38. Formaţia antrenată de Walter Mazzarri are cinci puncte avans faţă de ocupanta locului 4, Lazio Roma, şi va juca în Champions League dacă va termina sezonul între primele trei echipe.

/home/mihaimorcovescu/Desktop/poze/820149-01-02.jpg
×