x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Goian a făcut în sfârşit un meci la înălţimea CV-ului său"

Presa italiană: "Goian a făcut în sfârşit un meci la înălţimea CV-ului său"

07 Ian 2011   •   11:36
Presa italiană: "Goian a făcut în sfârşit un meci la înălţimea CV-ului său"
145390-143334-goian.jpgFundaşul Dorin Goian a avut o evoluţie apreciată de presa italiană în partida câştigată de Palermo, scor 3-0, cu Sampdoria, fiind considerat protagonistul absolut al întâlnirii.

"Revenirea războinicului. Fundaşul român a jucat în sfârşit un meci la înălţimea CV-ului său şi a fost protagonistul absolut al partidei. Din toate perlele sale cea mai preţioasă este cu siguranţă intervenţia decisivă în suprafaţa de pedeapsă la Pazzini, la puţini metri de Sirigu: o intervenţie de precizie chirurgicală, care a salvat probabil un gol ca şi făcut şi care a dat startul acţiunii din care s-a născut golul lui Miccoli", scrie site-ul blogsicilia.it, care i-a acordat românului cea mai mare notă: 8.

Mediagol.it a scris că Dorin Goian nu a greşit aproape nimic: "A eliminat toate acţiunile unui atacant de rasă precum Pazzini şi a surprins cu seninătatea sa. Nu a greşit aproape nimic. Nota 7".

În schimb, tuttomercatoweb l-a notat pe Goian cu 6,5: "Greoi, dar precis, a fost protagonistul unei frumoase partide. A fost foarte bun la baloanele înalte".

Şi antrenorul Delio Rossi l-a lăudat pe Goian: "Să nu uităm că face parte din naţionala României. Este un jucător de calitate, nu l-am avut din cauza accidentărilor, dar când este apt ştie să se mişte bine în apărare".

US Palermo a învins Sampdoria, scor 3-0, în etapa a 18-a a campionatului Italiei, prin golurile marcate de Miccoli 37, Migliaccio 50, Maccarone 79. La Palermo, Dorin Goian a evoluat până în minutul 86.

×