x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Presa italiană: "Goian a fost atent şi sigur"

Presa italiană: "Goian a fost atent şi sigur"

11 Apr 2011   •   12:49
Presa italiană: "Goian a fost atent şi sigur"
Sursa foto: /Reuters
160654-2011-03-19t204442z-323724266-gm1e73k0dcj01-rtrmadp-3-italy-soccer.jpgInternaţionalul român Dorin Goian continuă la Palermo evoluţiile apreciate de presa italiană. Goian a fost integralist în partida de pe teren propriu cu Cesena, scor 2-2, în care echipa sa a fost egalată cu goluri primite în minutele 92 şi 96.

"Goian a avut o intervenţie de excepţie la Jimenez şi a ridicat în picioare tot stadionul. A fost atent şi sigur, chiar dacă are o mică vină la golul doi primit de Palermo", a scris mediagol.it, care i-a acordat nota 6,5 internaţionalului român.

Agenţia Datasport şi cotidianul Il Pallonaro l-au notat cu 6 pe Goian. "Românul a făcut o partidă bună până în minutul 90 când şi-a pierdut limpezimea, la fel ca întreaga defensivă", a scris Datasport.

"Goian a făcut o partidă bună, cu o intervenţei magistrală la Jimenez, care se pregătea să înscrie", a notat Il Pallonaro, în timp ce calciomercato.it a scris: "Goian a făcut un miracol în prima repriză când l-a blocat pe Jimenez, dar a fost neatent în finalul meciului".

"Românul a făcut un meci atent şi i-a marcat foarte bine pe Malonga şi Bogdani. Asta până în minutul 91 când parcă a adormit pe teren", a notat golsicilia.it. "Românul şi-a salvat echipa în prima repriză, dar a trăit o dramă în finalul meciului", a scris şi siciliainformazioni.com.

×
Subiecte în articol: serie a fotbal international dorin goian