x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international PSG denunță rasismul la adresa fundașului Nuno Mendes

PSG denunță rasismul la adresa fundașului Nuno Mendes

de Redacția Jurnalul    |    17 Sep 2024   •   22:15
PSG denunță rasismul la adresa fundașului Nuno Mendes
Sursa foto: facebook

Paris Saint-Germain a declarat că fotbalistul Nuno Mendes beneficiază de întregul sprijin al clubului după ce fundașul a fost ținta unor mesaje și comentarii rasiste și abuzive pe rețelele de socializare, în urma victoriei cu 3-1 pe teren propriu împotriva echipei Brest, în Ligue 1.

Dubla lui Ousmane Dembélé și golul lui Fabián Ruiz au adus victoria PSG în meciul de sâmbătă. Brest a preluat conducerea chiar înainte de jumătatea partidei, după un fault al lui Mendes asupra lui Ludovic Ajorque, care a dus la un penalty transformat de Romain Del Castillo.

Fundașul stânga portughez a postat o captură de ecran a unui mesaj rasist primit pe rețelele sociale, iar clubul a anunțat că lucrează cu autoritățile pentru a-i trage la răspundere pe cei responsabili, conform Reuters.

„Paris Saint-Germain nu tolerează rasismul, antisemitismul sau orice altă formă de discriminare”, a afirmat clubul într-o declarație publicată duminică seara.

„Insultele rasiale adresate lui Nuno Mendes sunt complet inacceptabile. Suntem ferm alături de Nuno și de toți cei afectați și colaborăm cu autoritățile și organizațiile relevante pentru a ne asigura că cei responsabili sunt trași la răspundere pentru acțiunile lor.”

PSG se va confrunta miercuri cu Girona în Liga Campionilor și se va deplasa sâmbătă la Stade de Reims în Ligue 1.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: psg nuro mendes rasism