x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ralf Rangnick: "După eliminarea lui Chivu am ştiut că vom învinge!"

Ralf Rangnick: "După eliminarea lui Chivu am ştiut că vom învinge!"

06 Apr 2011   •   10:02
Ralf Rangnick: "După eliminarea lui Chivu am ştiut că vom învinge!"
Sursa foto: /Reuters

Antrenorul echipei Schalke 04, Ralf Rangnick, a declarat, marţi, după victoria din meciul cu Internazionale Milano, scor 5-2, că după eliminarea fundaşului Cristian Chivu a înţeles că formaţia sa nu mai putea fi învinsă, informează site-ul oficial al UEFA.

"Nu suntem încă în semifinale, dar avem o mare ocazie să ajungem acolo. Am avut de suferit, dar după 3-2 şi mai ales după 4-2 şi eliminarea lui Chivu am înţeles că victoria va fi a noastră. Am mai fi putut marca şi cred că această întâlnire este cea mai frumoasă din toată cariera mea. Dacă cineva mi-ar fi spus înainte de meci că vom învinge la trei goluri diferenţă, i-aş fi spus că e nebun. Am văzut meciul lor cu Milan, le-am văzut problemele şi de aceea am decis să joc cu Jurado din primul minut. În faţa unui adversar ca Inter dacă te limitezi la apărare este riscant. Oricum, prima repriză a fost incredibilă, se putea termina 5-5. În acest moment putem sărbători, dar fără exces", a spus Rangnick.

Fundaşul Cristian Chivu a fost eliminat în partida pe care echipa italiană Internazionale Milano a pierdut-o, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-5 (2-2), în faţa formaţiei germane Schalke 04, fără mijlocaşul Ciprian Deac, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor. Cristian Chivu a început titular şi a fost eliminat în minutul 62, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Matip '17, Edu '40, '75, Raul '53 şi Ranocchia '57 (autogol), în timp ce pentru gazde au înscris Stankovici '1 şi Milito '34. Partida retur va avea loc la 13 aprilie.

×