x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Răzvan Lucescu și PAOK sunt în sferturile de finală ale Conference League după un meci dramatic

Răzvan Lucescu și PAOK sunt în sferturile de finală ale Conference League după un meci dramatic

de Redacția Jurnalul    |    14 Mar 2024   •   23:16
Răzvan Lucescu și PAOK sunt în sferturile de finală ale Conference League după un meci dramatic
Sursa foto: Hepta

PAOK a început meciul retur din optimile de finală ale Conference League cu un handicap de două goluri, în compania lui Dinamo Zagreb. Echipa lui Răzvan Lucescu părea că a rezolvat calificarea la pauză, când conducea cu 3-0. Repriza secundă a adus o desfășurare dramatică și o calificare a grecilor.

Un neverosimil 3-0 era înscris pe tabela de marcaj de pe Toumba Stadium dinThessaloniki la pauza meciului retur din optimile UEFA Conference League. Golurile lui Baba (min. 27) și Thomas (42), precum și autogolul lui Sucic (33), o făcea pe PAOK virtual calificată în sferturi.

Însă, repriza secundă a început cu un gol al oaspeților, marcat de Hoxha (49), care a egalat situația la general (3-3).

Oamenii lui Lucescu a readus extazul în tribune la reușita grecului Koulierakis, din minutul 73 (4-1), din pasa lui Despodov, inspirat trimis în teren de antrenorul român cu doar 5 minute mai devreme.

Peste 8 minute, suporterii greci au trecut de la agonie la extaz, când Petkovic a marcat pentru 4-2, golul fiind însă anulat după analiza VAR.

Minutul 88 a adus o bucurie enormă pasionalilor suporteri greci, când Zivkovic a transformat un penalty, pentru un 5-1, care a fost și scorul final, în ciuda a aproape 10 minute suplimentare de joc.

PAOK și Răzvan Lucescu obțin astfel calificarea în sferturile de finală, cu scorul general de 5-2.

Tragerea la sorți pentru sferturile de finală are loc vineri la Nyon, acolo unde în urne se cunosc momentan numele a altor două echipe, Fiorentinna și Fenerbahce.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: razvan lucescu paok