x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid nu va forţa revenirea lui Mbappe în meciul cu Lille din Liga Campionilor

Real Madrid nu va forţa revenirea lui Mbappe în meciul cu Lille din Liga Campionilor

de Redacția Jurnalul    |    02 Oct 2024   •   16:45
Real Madrid nu va forţa revenirea lui Mbappe în meciul cu Lille din Liga Campionilor
Sursa foto: Hepta

Atacantul francez Kylian Mbappe s-a refăcut foarte rapid după o accidentare la coapsa stângă, dar antrenorul echipei Real Madrid, Carlo Ancelotti, nu va forţa intrarea lui în meciul de miercuri cu Lille, din Liga Campionilor la fotbal, scrie AFP.

Mbappe, accidentat în meciul cu Alaves (3-2), a lipsit de la derby-ul cu Atletico Madrid (1-1), dar acum este apt de joc pentru meciul prevăzut pe stadionul ''Pierre-Mauroy''.

''El s-a refăcut foarte repede, s-a antrenat individual bine, nu şi-a pierdut forma fizică. Azi (marţi, n. red.) va efectua un nou antrenament cu grupul şi vom lua decizia corectă, pentru că nu vrem să ne asumăm niciun risc'', a declarat antrenorul italian la conferinţa de presă de marţi.

Iniţial, recuperarea era estimată la circa trei săptămâni, dar Mbappe poate juca după doar o săptămână.

''În mai puţin de o săptămână, el s-a refăcut şi a vrut să facă deplasarea pentru a juca, se simte bine. Noi trebuie să vedem dacă este în posesia tuturor mijloacelor sale, la 100% şi dacă poate juca. Dacă nu sunt riscuri, el va juca din primul minut'', a adăugat Ancelotti.

În schimb, Ethan Mbappe, mijlocaş la Lille, va rata duelul cu fratele său din cauza unei accidentări.

În prima etapă din Liga Campionilor, Real Madrid a învins-o pe VfB Stuttgart (3-1), iar Lille a pierdut la Sporting Lisabona (0-2).

×