x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Real Madrid riscă excluderea din Cupa Spaniei

Real Madrid riscă excluderea din Cupa Spaniei

03 Dec 2015   •   15:26
Real Madrid riscă excluderea din Cupa Spaniei

Echipa Real Madrid ar putea fi exclusă din Cupa Spaniei la fotbal, după ce a utilizat un jucător în stare de suspendare, rusul Denis Cerîşev, în cursul meciului cu formaţia de liga a treia Cadiz (scor 3-1), disputat miercuri seara în cadrul primei manşe a şaisprezecimilor de finală ale competiţiei.

Cerîşev avea trei cartonaşe galbene, ultimul primit în semifinalele ediţiei trecute a Cupei Spaniei, când a fost împrumutat la formaţia Villarreal, şi era în mod automat suspendat pentru următorul meci din această competiţie, cel dintre Real Madrid şi Cadiz.

Utilizarea unui jucător ineligibil este sancţionată cu eliminarea din competiţie a clubului respectiv, însă oficialii clubului Real Madrid susţin că nu au primit nicio înştiinţare oficială referitoare la suspendarea internaţionalului rus.

Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) i-a contrazis însă pe responsabilii grupării madrilene, reamintind că a înaintat tuturor cluburilor, pe 27 iulie, o listă cu jucătorii aflaţi în stare de suspendare, pe care figurează şi Denis Cerîşev.

Atacantul rus a deschis scorul în minutul 3 al partidei de la Cadiz, însă antrenorul Rafa Benitez l-a scos de pe teren la pauză, după ce s-a aflat că jucătorul era suspendat pentru această întâlnire, relatează presa spaniolă.

×