x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Ronaldo se antrenează cu Real Madrid. Starul portughez continuă să-și caute club

Ronaldo se antrenează cu Real Madrid. Starul portughez continuă să-și caute club

de Redacția Jurnalul    |    14 Dec 2022   •   22:15
Ronaldo se antrenează cu Real Madrid. Starul portughez continuă să-și caute club
Sursa foto: Hepta

Cristiano Ronaldo a revenit la baza de antrenament de la Real Madrid din Valdebebas, în timp ce își pregătește viitorul, după ce a părăsit Manchester United, iar Portugalia a fost eliminată de la Cupa Mondială.

După ce s-a confirmat că United și Ronaldo au convenit reciproc asupra despărțirii, încă înainte de Cupa Mondială, s-a vorbit mult despre viitorul jucătorului de 37 de ani.

Dar, în timp ce speculațiile continuă să circule cu privire la următorul său club, mulți crezând că acesta va fi Al-Nassr din Arabia Saudită, publicația online GOAL informează că Ronaldo se va antrena la complexul Valdebebas al lui Real Madrid până când viitorul său va fi decis.

Un interviu cu Piers Morgan, în care Ronaldo a criticat puternic United și Erik ten Hag, a fost ultima picătură după luni de tensiune la Manchester United. De cinci ori câștigător al Balonului de Aur, Ronaldo a refuzat să fie folosit din postura de rezervă și a părăsit banca de rezerve înainte de finalul celei mai convingătoare victorii de până acum a lui United împotriva lui Tottenham, fiind apoi amendat și eliminat din prima echipă.

Acest incident nu a fost singurul în care Ronaldo a provocat o agitație sub conducerea lui Ten Hag. Înainte de interviul cu Piers și de ieșirea împotriva lui Tottenham, jucătorul de 37 de ani ar fi părăsit Old Trafford mai devreme, din nou, la o confruntare de pre-sezon cu Rayo Vallecano.

Viitorul jucătorului în vârstă de 37 de ani este posibil să fie decis în curând, iar o mutare pe bani mulți în Orientul Mijlociu pare de acum doar o formalitate.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ronaldo real madrid