x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Un fost jucător din Premier League a murit la vârsta de 39 de ani

Un fost jucător din Premier League a murit la vârsta de 39 de ani

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2024   •   09:15
Un fost jucător din Premier League a murit la vârsta de 39 de ani
Sursa foto: Hepta/Sol Bamba

Fostul fundaș din Premier League, Sol Bamba, a murit la vârsta de 39 de ani. În prezent, el lucra pentru un club de fotbal din Turcia. Zilele trecute, Sol Bamba s-a simțit rău și a fost dus la un spital, acolo unde a murit.

Sol Bamba era directorul tehnic al clubului turc Adanaspor, care a anunțat decesul în noaptea de sâmbătă spre duminică, potrivit Sky News.

„Directorul nostru tehnic Souleymane Bamba, care s-a îmbolnăvit înainte de meciul cu Manisa Football Club de ieri, a fost dus la Spitalul Universitar Manisa Celal Bayar și, din păcate, a pierdut lupta pentru viață acolo. Condoleanțe familiei sale și comunității noastre”, a transmis clubul prin intermediul unui comunicat.

În 2021, Bamba a fost diagnosticat cu cancer în timp ce se afla la Cardiff. Ulterior, el a făcut chimioterapie și s-a vindecat. În ultima sa postare pe X, Bamba i-a adus un omagiu lui Sven-Goran Eriksson, pentru care a jucat la Leicester City. Celebrul antrenor a murit din cauza cancerului.

„Nu a fost doar o persoană extraordinară, ci a fost și cel mai bun antrenor pe care l-am avut vreodată, inspirându-mi călătoria ca jucător, dar și ca manager”, a scris Bamba, luni, pe rețeaua de socializare.

Bamba a jucat în cariera sa pentru echipe cunoscute precum Leeds United, Cardiff City, Middlesbrough, Leicester, Hibernian și Dunfermline. De asemenea, a avut 46 de apariții pentru Coasta de Fildeș.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Sol Bamba premier league decedat cancer