x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international SURPRIZE in preliminariile Ligii Campionilor. Revenire SPECTACULOASA pentru Ludogoreț Razgrad

SURPRIZE in preliminariile Ligii Campionilor. Revenire SPECTACULOASA pentru Ludogoreț Razgrad

03 Aug 2016   •   06:41
SURPRIZE in preliminariile Ligii Campionilor. Revenire SPECTACULOASA pentru Ludogoreț Razgrad

Formația bulgară Ludogoreț Razgrad s-a calificat cu emoții în faza play-off a Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după ce a întrecut-o în deplasare pe Steaua Roșie Belgrad cu scorul de 4-2, după prelungiri, în manșa a doua a turului al treilea preliminar.

După 2-2 în prima manșă, Ludogoreț, cu românii Cosmin Moți și Claudiu Keșeru titulari, a reușit să se impună la Belgrad grație prestației brazilianului Wanderson, autor a trei goluri (40, 92, 97). Pentru campioana Bulgariei a mai marcat Jonathan Cafu (23). Pentru sârbi au înscris Mitchell Donald (17) și Luis Ibanez (62 — penalty). Fiecare echipă a avut câte un jucător eliminat, Guelor Kanga (45) de la Steaua Roșie și Igor Plastun (44) de la Ludogoreț.

Claudiu Keșeru a fost înlocuit la pauză cu Jose Luis Palomino, Cosmin Moți a fost integralist, iar Andrei Prepeliță nu a făcut parte din lot.

În play-off a ajuns și Dinamo Zagreb, după 1-0 în deplasare cu Dinamo Tbilisi, în deplasare. La croați a jucat din minutul 53 fundașul român Alexandru Mățel. Campioana Croației câștigase și în prima partidă, cu 2-0.

O calificare surprinzătoare a reușit formația daneză Dundalk (cu portarul român Gabriel Sava rezervă), după 3-0 cu BATE Borisov (Belarus). BATE câștigase prima manșă cu 1-0.

Alte echipe calificate în faza următoare sunt Viktoria Plzen (Cehia), care a remizat în deplasare cu azerii de la Qarabag Agdam, 1-1, după 0-0 în prima partidă, și APOEL Nicosia (Cipru), care a câștigat la scor de forfait cu Rosenborg Trrondheim (Norvegia), 3-0, în Insula Afroditei. Scandinavii câștigaseră cu 2-1 în primul joc. APOEL a obținut o calificare dramatică, toate golurile fiind înscrise în timpul adițional acordat de arbitru: Gianniotas (90+1), Vander (90+6) și De Vincenti (90+9).

AGERPRES

×
Subiecte în articol: ludogoret razgrad