x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Transfer de ULTIMA ORĂ. Dorin Rotariu este noul jucător al lui Club Brugge

Transfer de ULTIMA ORĂ. Dorin Rotariu este noul jucător al lui Club Brugge

01 Feb 2017   •   07:51
Transfer de ULTIMA ORĂ. Dorin Rotariu este noul jucător al lui Club Brugge

Dorin Rotariu este noul jucător al lui Club Brugge. Mijlocaşul ofensiv al lui Dinamo s-a înţeles în această seară cu formaţia din Belgia. Mutarea se va face contra sumei de 2,2 milioane de euro, anunță Digi Sport

Cu ceva mai mult de o oră înainte de expirarea perioadei de transferuri din Vest, Brugge a ajuns la un acord cu formaţia din Ştefan cel Mare privind transferul celui mai de perspectivă jucător al lui Andone. Suma pe care se va face mutarea - 2,2 milioane de euro - reprezintă un record pentru echipele din Liga 1 în această iarnă. Totodată, clubul din Ştefan cel Mare păstrează procente dintr-o eventuală revânzare a lui Roti. Nu toţi banii vor intra însă în conturile lui Dinamo, 50% din drepturile federative fiind deţinute de Timişoara, fosta formaţie a fotbalistului.

Reprezentanţii lui Brugge au fost prezenţi zilele acestea în România, unde au negociat pentru transferul lui Ivan. Din câte se pare, CS U a dorit 4 milioane de euro în schimbul atacantului, însă belgienii erau dispuşi să urce oferta doar până la 3 milioane de euro. Cum Rotariu era de asemenea pe radarul lor, board-ul lui Brugge a reuşit în cele din urmă să îl ia pe dinamovist. 

Pe lângă calităţile tehnice, oficialii lui Brugge îl apreciază pe Rotariu pentru polivalenţa sa, jucătorul putând evolua pe toate poziţiile în ofensivă. Vârsta a fost un atu, belgienii fiind convinşi că fostul dinamovist e un jucător de mare viitor. De altfel, cam toate formaţiile belgiene investesc în tineri, pe care apoi îi vând în cele mai puternice campionate pentru sume extrem de "piperate"

Informaţia privind transferul lui Roti a fost confirmată de Club Brugge pe contul de Facebook, belgienii urându-i "Bun venit" românului.

×
Subiecte în articol: Dorin Rotariu