x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international UEFA: Liga Campionilor şi Europa League, suspendate

UEFA: Liga Campionilor şi Europa League, suspendate

01 Apr 2020   •   18:24
UEFA: Liga Campionilor şi Europa League, suspendate

Toate competițiile UEFA, inclusiv Liga Campionilor și Europa League, au fost suspendate până la date ce vor fi anunțate ulterior. Decizia a fost luată miercuri în cadrul unei videoconferințe organizate de UEFA cu reprezentanții celor 55 de federații naționale.

Pandemia de coronavirus a blocat fotbalul mondial. Miercuri, în videoconferinţa organizată de UEFA cu reprezentanţii celor 55 de federaţii naţionale s-a decis ca toate competiţiile UEFA să fie suspendate până la date ce urmează a fi anunţate în viitor. Astfel că Liga Campionilor şi Europa League nu au o dată anume când se vor relua.

Tot în cadrul videoconferinţei de miercuri, UEFA a decis suspendarea meciurilor echipelor naţionale programate în luna iunie, atunci când România trebuia să joace cu Islanda în play-off-ul Ligii Naţiunilor, în lupta de calificare la EURO 2021.

Iniţial, meciul echipei naţionale a României cu Islanda trebuia să se joace în 26 martie, iar în 31 martie, în cazul unei victorii, tricolorii trebuiau să întâlnească echipa câştigătoare din meciul dintre Bulgaria şi Ungaria.

EURO 2020 a fost amânat şi mutat în vara anului 2021, în perioada 11 iunie - 11 iulie. Tot în vara anului viitor au fost mutate şi Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Sursa: Mediafax

×