x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Victor Becali: "Cel mai bine pentru Alibec ar fi un împrumut în Italia".

Victor Becali: "Cel mai bine pentru Alibec ar fi un împrumut în Italia".

25 Mai 2011   •   07:01
Victor Becali: "Cel mai bine pentru Alibec ar fi un împrumut în Italia".

Impresarul FIFA Victor Becali a declarat, marti, pentru site-ul fcinternews.it, ca pentru atacantul roman al echipei Internazionale Milano, Denis Alibec, cel mai bine ar fi sa fie imprumutat pentru un sezon la o alta formatie din Italia.

"Nu stiu nimic despre un presupus interes al clubului Queen's Park Rangers pentru Alibec si nimeni nu m-a contactat. Cred ca pentru viitorul sau cel mai bine ar fi sa fie imprumutat un sezon la o alta formatie din Italia pentru a creste si a se maturiza. Saptamana viitoare am programata o intalnire cu oficialii clubului din Milano si vom vedea ce spun si ei. Pe mine nu m-a contactat nici un club pentru Alibec, dar probabil ca au vorbit direct cu cei de la Inter pentru a cere informatii", a spus Becali.

Intrebat daca Cristian Chivu isi va prelungi contractul cu Inter Milano, Victor Becali a spus: "Chivu mai are un an de contract si nu vad nici o problema pentru el. Totul depinde de club si de dorinta celor de la Inter. Noi suntem deschisi la orice posibilitate, asteptam sa fim chemati la negocieri".

×