x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport FRF - Steaua va fi judecata si la CNCD

FRF - Steaua va fi judecata si la CNCD

de Vicentiu Neagoe    |    28 Oct 2006   •   00:00
FRF - Steaua va fi judecata si la CNCD

Directorul sportiv al FRF, Daniel Prodan, a declarat ieri ca federatia nu este de acord cu unele declaratii si manifestari ale principalului finantator al Stelei, Gigi Becali.

FARA PUTERE. Prodan a mai spus ca Federatia nu poate lua nici o hotarare, deoarece nu este indreptatita sa faca acest lucru. "FRF si-a mai exprimat pozitia in acest caz. Nu suntem de acord cu acest limbaj si cu acest comportament al domnului Becali in unele momente, dar, din pacate, nu Federatia hotaraste, ci Comisia de Disciplina este cea care poate lua o hotarare, noi nu avem nici o putere. Comisia este independenta", a spus fostul fundas al Stelei si al echipei nationale.

DISCRIMINARE. Presedintele Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii, Csaba Ferenc Asztalos, a anuntat ieri ca CFR Cluj a depus un memoriu si la sediul consiliului, dupa ce Becali a afirmat ca formatia clujeana este un club de unguri. "Gigi Becali a negat ca ar fi culpabilizat intreaga comunitate, ci ca are probleme cu o anumita persoana. I-am sugerat sa declare public asta, dar totusi nu se justifica violenta de limbaj. CNCD il poate sanctiona doar cu amenda contraventionala. Vom audia partile. Pentru CNCD ar fi benefic ca FRF sa se pronunte in aceasta situatie", a afirmat Asztalos.

CAMPANIE. Prodan a participat, alaturi de presedintele CNCD, Csaba Ferenc Asztalos si de directorul executiv al European Roma Grassroots Organisation, Valeriu Nicolae, la lansarea programului "Rasismul strica fotbalul". Astfel, la meciurile din Liga 1, copiii de mingi vor purta tricouri inscriptionate cu sloganul campaniei, iar jucatorii vor iesi de la vestiare purtand un banner cu acelasi mesaj.

×
Subiecte în articol: sport