x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gabi Stan este nas in Giulesti

Gabi Stan este nas in Giulesti

07 Sep 2004   •   00:00

Chiar daca ocupa locul doi, Rapidul se teme foarte mult de meciul din etapa urmatoare. In Giulesti va veni FC Brasov, echipa antrenata in sezonul trecut de actualul antrenor al gruparii de sub Podul Grant, Razvan Lucescu.

SORIN ANGHEL

AMINTIRI. Meciul de sambata seara, care va fi transmis in direct de Antena 1, de la ora 20:15, va reprezenta si intoarcerea pe banca tehnica a brasovenilor a lui Gabi Stan (foto). Antrenorul care a adus marele Inter Milano la Brasov in 2001 reprezinta o adevarata sperietoare pentru formatia patronata de George Copos.

OMU’ NEGRU. In sezonul 2000-2001, "Gabello" a reusit sa invinga Rapidul de doua ori. In tur, brasovenii au castigat sub Tampa cu 1-0, partida fiind una cu cantec. Arbitrul Sorin Corpodean nu a acordat oaspetilor un penalty in minutul 90, acestia retragandu-se de pe teren. In retur, Gabi Stan a dat marea lovitura, Brasovul impunandu-se cu 3-1. Aceasta infrangere a Rapidului a produs un mare cutremur in Giulesti, Mircea Rednic fiind inlocuit cu Viorel Hizo. "Eram in alta situatie atunci, eram mai sus in clasament, dar si acum ne gandim la un rezultat care sa ne scoata la suprafata", a declarat Gabi Stan.

VALORI

In pauza competitionala, Rapidul a dorit sa transfere trei jucatori care acum se afla in lotul lui FC Brasov. Razvan Lucescu a intentionat sa-i aduca in Giulesti pe Mugurel Buga, Romeo Surdu si pe Traian Marc. Pretul cerut pentru cei trei de patronul clubului de sub Tampa, Ioan Neculaie, a fost considerat prea piperat de gruparea de sub Podul Grant, care s-a multumit doar cu fundasul Marius Constantin. Buga si Marc mai au contract cu FC Brasov pana la finalul acestui campionat, ei refuzand sa-si prelungeasca intelegerile, fiind foarte posibil sa ajunga la Rapid.

×
Subiecte în articol: sport