x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gica Popescu ataca blaturile

Gica Popescu ataca blaturile

23 Mai 2005   •   00:00

Dupa incidentele din ultimul timp provocate de unii suporteri ai Stelei si Rapidului, Gica Popescu spune ca o parte din vina o au si conducatorii cluburilor.

"Si oamenii din conducere sunt de vina, pentru ca de foarte multe ori se amesteca insa cu sefii de galerie, intra in anumite relatii de prietenie, se dau bani galeriilor pentru deplasari. La noi multi dintre sefii de galerie sunt, poate, mai cunoscuti decat o parte dintre jucatori, iar acest lucru nu mi se pare normal", a spus Popescu, adaugand ca nu a cunoscut niciodata un sef de galerie la cluburile la care a jucat.

BLATURI. Impresarul a mai declarat ca zvonurile legate de eventuale aranjamente au patat din nou imaginea campionatului. "Acest final de sezon, cu zvonurile legate de eventuale aranjamente, a adus campionatul, din nou, intr-un con de umbra din care incepuse sa iasa. Din nou se vorbeste despre meciuri strategice, despre blaturi, un lucru urat. Nu stiu daca au fost astfel de meciuri, dar faptul ca s-au readus in discutie aceste meciuri este un lucru urat, care pateaza din nou imaginea fotbalului romanesc", a spus Popescu.

×
Subiecte în articol: sport