x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gicu Grozav şi Latovlevici, concediați

Gicu Grozav şi Latovlevici, concediați

de Adi Munteanu    |    02 Apr 2020   •   11:01
Gicu Grozav şi Latovlevici, concediați

Gest inconștient făcut de cei doi fotbaliști români care evoluează la echipa Kisvarda, din campionatul Ungariei, echipă clasată pe locul 7 la momentul întreruperii competiției. Gicu Grozav și Iasmin Latovlevici au decis, de capul lor, să părăsescă Ungaria și să vină în România, fără măcar să informeze pe cineva din cadrul clubului maghiar. Dacă pe Latovlevici nu-l regretă suporterii, el venind de curând la echipă din Turcia, pe Gicu Grozav au toate motivele, el fiind cel mai bun jucător al echipei.

Reacția dură a conducerii clubului maghiar a venit imediat după aflarea veștii: s-a decis rezilierea unilaterală a contractelor: „Cei doi au călătorit miercuri fără permisiune în România, ale cărei granițe sunt închise. Iresponsabilitatea lor este în contradicție cu aspirațiile noastre de securitate. Este o încălcare gravă a contractului, pe care nu o putem tolera. Oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, acest act este de neiertat”, a fost mesajul de pe site-ul clubului. Pe de altă parte, fanii echipei maghiare sunt de părere că cei doi chiar și-au dorit și au premeditat concedierea, ei dorind să devină liberi de contract.

Astfel, cei doi fotbaliști își pot căuta echipă până la reluarea competițiilor. (Adi Munteanu)

 

Inconștiență în Belarus!

Când întreaga planetă a oprit orice competiție sportivă sau manifestații cu public, oficialii din Belarus au ignorat pericolele pandemiei și nu au întrerupt activitățile cotidiene și sportive. Mai mult decât atât, însuși președintele țării, Lukașenko, a îndemnat „populația sănătoasă să-și vadă de treabă, iar cei infectați să stea în casă”. De altfel, președintele Alexander Lukașenko a participat la derby-ul capitalei, FC Minsk - Dynamo Minsk. Fiind singura competiție care se desfășoară pe continent, audienţa campionatului din Belarus a crescut simţitor, iar drepturile TV au fost vândute în Rusia, Ucraina, Israel, Serbia şi Croaţia. „În ritmul ăsta, dacă celelalte campionate nu se reiau, toate echipele participante în Champions League și Europa League vor fi din Belarus. Adio, Barca! Adio, Real. Jucăm noi toate competițiile!”, glumea un fan FC Minsk pe Twitter.

 

×