x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigel Coman i-a invins intr-un picior

Gigel Coman i-a invins intr-un picior

30 Mar 2004   •   00:00

Gigel Coman este stangaci. El a jucat impotriva Rapidului cu o leziune musculara la piciorul stang. Golul, inscris cu piciorul drept, a insemnat prima executie de acest gen din cariera sa.

Primul insucces al Rapidului din acest retur nu a venit in meciul cu Steaua, considerat de giulesteni drept cel mai dificil din primele 3 etape, ci in fata Nationalului, echipa fara nici un obiectiv in actuala editie de campionat.

LOVIT. Infrangerea format iei pregatite de Dan Petrescu este cu atat mai umilioare cu cat golul "bancarilor" a venit in urma unui sut cu piciorul drept al stangaciului Gigel Coman. In saptamana de dinaintea jocului din Giulesti, mijlocasul lui FC National s-a pregatit separat de restul lotului din cauza unei leziuni la aductori. Antrenorul Cosmin Olaroiu a avut chiar retineri in privinta utilizarii lui Coman, intrebandu-l daca se simte in stare sa joace. "I-am spus ca nu pot sa joc de la inceput, dar ca poate conta pe mine in repriza a doua. Am avut o oarecare teama sa nu patesc ceva mai grav", spune Coman.

PREMIERA. "Noi am mers in Giulesti sa nu pierdem. Consider ca am jucat destul de bine. Cand m-a chemat Oli de la incalzire mi-am dat seama ca vrea sa forteze atacul pe final. Daca voia sa joace la 0-0, probabil ca baga un fundas. La faza golului am trecut usor de Irimia, am patruns in centru si am tras la poarta cu dreptul, cu care eu urc in masina. Mingea a ajuns in plasa, dar asta i se datoreaza mai mult lui Dolha", a declarat Coman, care in cele 31 de minute pe care le-a jucat s-a ferit sa loveasca mingea cu stangul.
SORIN ANGHEL


"M-am multumit ca Gigel Coman a putut juca. Nu el a fost eroul meciului. Marius Popa, de pilda, ne-a salvat de cateva ori. Eu consider ca echipa a invins, nu Gigel sau altul"
Cosmin Olaroiu

Premiati de Steaua si de Dinamo

Victoria lui FC National din Giulesti a adus elevilor lui Cosmin Olaroiu o prima de 20.000 de dolari din partea rivalelor Rapidului. Jumatate din suma a fost trimisa de patronul Stelei, Gigi Becali, iar cealalta, de directorul executiv al lui Dinamo, Cristi Borcea. Boss-ul ros-albastrilor a anuntat ca va premia formatia din Cotroceni si in cazul in care o va incurca, sambata, pe Dinamo. (Paul Andone)

×
Subiecte în articol: sport coman