x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali pune presiune pe Stoichiţă: Dacă pierdem la Cluj, adio titlu

Gigi Becali pune presiune pe Stoichiţă: Dacă pierdem la Cluj, adio titlu

27 Feb 2010   •   00:00
Gigi Becali pune presiune pe Stoichiţă: Dacă pierdem la Cluj, adio titlu

Deşi suntem abia în etapa a 19-a, meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Bucureşti ar putea produce schimbări în Ghencea. Patronul Gigi Becali a avertizat că în cazul unei înfrângeri Steaua îşi poate lua adio de la titlu, un obiectiv pe care Mihai Stoichiţă îl consideră necesar pentru a continua pe banca tehnică a roş-albaştrilor.



"Sunt trei variante. Dacă e egal, se mai joacă, dacă vom câştiga, avem prima şansă la titlu, dar încă se joacă. În schimb, dacă vom pierde, suntem la revedere, adio titlu. Nu mai avem nici o scuză dacă pierdem. Păi, pierzi cu Ceahlăul, pierzi cu CFR şi tu vrei să câştigi campionatul? CFR va avea 6 puncte, pentru noi urmează meci cu Urziceni, iar ei îşi permit alţi paşi greşiţi", a declarat Gigi Becali, punând presiune pe echipă, dar mai ales pe Stoichiţă.

Gigi Becali i-a ameninţat şi pe arbitrii întâlnirii, dorind cu orice preţ ca Steaua să câştige primul meci din 2007 la Cluj. "Credeţi că Deaconu are curaj să fure Steaua? Păi, dacă va face aşa, va ajunge la puşcărie. Se va nenoroci pe viaţă dacă va nu va arbitra corect", a spus Becali, menţionând că asistentul Sebastian Gheorghe "e croit pe nenorociri".

Antena3

×
Subiecte în articol: sport