x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gigi Becali se vede salvatorul nationalei

Gigi Becali se vede salvatorul nationalei

06 Iun 2005   •   00:00

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat ieri ca, prin investitiile pe care le va face la formatia sa, va salva echipa nationala a Romaniei, subliniind ca isi doreste ca prima reprezentativa sa se faca in viitor pe scheletul "militarilor".

"Daca vrem fotbal, ne trebuie bani. Trebuie investit in copii si in juniori. N-o sa treaca 20 sau 25 de ani pana la urmatoarea calificare, asa cum a spus Dumitru Dragomir, pentru ca ma voi implica eu cu bani si selectia se va face in principal de la Steaua, pe scheletul Stelei. Prin investitiile pe care o sa le fac, am sa salvez echipa nationala. Oricum, nu i se poate reprosa nimic lui Piturca pentru rezultatul din Olanda, atat se poate in acest moment", a spus ieri Becali.

EMOTII. Referitor la campionat, Becali a afirmat ca se gandeste mereu la meciul cu Poli Timisoara: "Nu am emotii, insa de doua saptamani nu este zi sa nu ma gandesc la meciul cu Poli. Dinamo nu poate bate niciodata la Pitesti, daca se joaca pe bune. Voi lupta pe toate fronturile, dar trebuie sa iau si un notar la Pitesti, ca sa dau banii legal. Lui Mircea Sandu nu-i face nimeni contabilitate, mi-o face el mie... E urat, daca m-as apuca eu sa cer contabilitatea in anumite locuri, ar fi vai de mamitica lor". (Dragos Stoica)

×
Subiecte în articol: sport