x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gimnastica - Obiectiv la Europene: cel putin cinci medalii

Gimnastica - Obiectiv la Europene: cel putin cinci medalii

30 Mai 2005   •   00:00

Delegatia Romaniei la Campionatele Europene de gimnastica de la Debrecen, care se vor desfasura in perioada 2-5 iunie, are ca obiectiv castigarea a cel putin cinci medalii.

MODIFICARE. Romania e campioana europeana, dar noul format al competitiei nu-i va permite sa-si apere titlul
CONCURS. "Competitia s-a schimbat, nu va mai fi concurs pe echipe, ci doar la individual compus si finale pe aparate. Asta va da posibilitatea fiecarei tari sa alinieze cei mai buni specialisti pe aparate", a spus Adrian Stoica, secretarul general al Federatiei Romane de Gimnastica, prezent la Debrecen in calitate de delegat al forului international. Loturile de gimnastica au plecat ieri dimineata spre Ungaria: fetele de la Deva, cu microbuzul, iar baietii, cu avionul de la Bucuresti la Oradea, apoi si-au continuat drumul tot cu microbuzul.

SPORTIVI. Pentru ca nu mai exista competitie pe echipe, lotul feminin include doar trei gimnaste, Catalina Ponor, Daniela Sofronie si Floarea Leonida, in timp ce in concursul masculin, Romania va fi reprezentata de sase sportivi: Marian Dragulescu, Alin Jivan, Ilie Popescu, Razvan Selariu, Ioan Suciu si Marius Urzica.

×
Subiecte în articol: sport