x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Giulestenii sunt decimati

Giulestenii sunt decimati

24 Sep 2004   •   00:00

Partida din aceasta seara cu Gloria Bistrita, din cadrul etapei a 8-a a Diviziei A, se anunta una dificila pentru giulesteni, antrenorul Razvan Lucescu avand mari probleme de efectiv.

DANIEL STAN

INDISPONIBILITATI. Un fapt destul de rar, intreaga linie defensiva a "visiniilor" nu poate evolua: Maftei si Marius Constantin sunt suspendati, in timp ce Perja este accidentat. In plus, Razvan Lucescu nu mai poate conta pe Burdujan, Artiom Karamian si Godfroid, toti cu probleme medicale. In aceasta situatie, s-a apelat la cativa jucatori de la "satelitul" Rapid II, aflati in fondul comun. "Situatia existenta in lotul nostru ne face sa fim destul de circumspecti. Este nevoie de mare atentie, mai ales ca intalnim un adversar periculos. Cu toate astea, vrem sa castigam tot", a declarat tehnicianul Rapidului.

NOSTALGIE. Portarul Emilian Dolha a debutat pe prima scena la adversara din aceasta seara. "Am crescut si am jucat acolo. Este, poate, un meci personal. Gloria poate pune probleme oricarei echipe", a comentat Dolha. Altfel, conducerea rapidista a luat decizia ca suporterii sa aiba acces gratuit la peluza I si la tribuna a II-a.

REZERVAT

"Imi doresc sa castig titlul cu Rapid, insa momentan consider ca este prematur sa discutam despre asta. Abia la anul, prin luna martie, s-ar putea trage o concluzie mai clara in privinta viitoarei campioane" - Razvan Lucescu, antrenor Rapid

ARBITRI

Partida din aceasta seara de pe stadionul Giulesti, dintre Rapid si Gloria Bistrita (ora 20:00 - National TV) va fi arbitrata de Robert Dumitru, brasoveanul fiind ajutat de "asistentii" Marcel Savaniu si Zsolt Szekely. In prologul rundei, Apulum va primi replica lui "Poli" AEK Timisoara (ora 17:00 - Telesport). Jocul de la Alba Iulia, cu Pelici pe banca gazdelor, va fi condus de "trioul" Sebastian Coltescu - Marius Nagy - Claudiu Tripa. Celelalte partide se vor disputa maine si duminica.
×
Subiecte în articol: sport