x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Gloria Buzau - Steaua 1 -1 - Supărare, supărare

Gloria Buzau - Steaua 1 -1 - Supărare, supărare

de Mihai Igirosanu    |    01 Dec 2007   •   00:00
Gloria Buzau  -  Steaua 1 -1 - Supărare, supărare
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Exact după ce patronul Gigi Becali anunţa iminenta detronare a liderului CFR Cluj, Steaua n-a reuşit decăt un 1-1 la Buzău, pe un stadion roş-albastru. Egalarea gazdelor a fost intămpinată mai degrabă cu regrete.

Exact după ce patronul Gigi Becali anunţa iminenta detronare a liderului CFR Cluj, Steaua n-a reuşit decăt un 1-1 la Buzău, pe un stadion roş-albastru. Egalarea gazdelor a fost intămpinată mai degrabă cu regrete.

Â

După 75 de minute de joc dezlănat şi chinuitor pentru cei aproximativ 10.000 de spectatori, roş-albaştrii au deschis scorul graţie oportunismului specific lui Nicolae Dică şi se părea să zvonurile care au catalogat meciul drept unul amical se vor confirma. Numai că ele s-au curmat brusc in ultimul minut al prelungirilor, cănd Bunică a transformat impecabil o lovitură liberă făcută gazdelor cadou de imprudentul Florin Lovin. După ce a inscris, jucătorul Gloriei nu s-a bucurat, lăsănd impresia că acesta era ultimul lucru pe care şi l-ar fi dorit.

NEMULŢUMIT. "Nu avem continuitate de rezultate pozitive şi de aceea suntem in această situaţie in clasament. Nu pot scoate un ţap ispăşitor pentru golul primit, toţi suntem de vină. Atăt timp căt mai avem şanse matematice pentru titlu, sperăm să ajungem acolo unde ne este locul. Diferenţa de puncte faţă de CFR pleacă de la faptul că ei au căştigat tot cu echipele considerate mai mici, iar noi nu", a declarat după meci, Marius Lăcătuş.

mihai.igirosanu@jurnalul.ro

Patroni

Imediat după fluierul final, finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a părăsit extrem de iritat stadionul din Buzău. "Sunt atăt de supărat, incăt nici n-am cuvinte. Asta este. Cănd eşti prea bun, asta se intămplă. Cine face ca mine ca mine să păţească", a apucat să rostească boss-ul din Ghencea. In schimb, acţionarul majoritar al buzoienilor, Costel Bucur, a spus: "Toată lumea a spus că meciul este aranjat, că suntem Steaua II, dar iată că nu s-a intămplat aşa ceva. Jucătorii mei au făcut tot ce s-a putut, s-au dăruit şi vor avea o primă frumoasă".

Atitudine

Marius Lăcătuş şi-a criticat pentru prima oară jucătorii de cănd a preluat Steaua: "Mă deranjează atitudinea jucătorilor, nu au fost ritmul şi agresivitatea pe care le doream. Ei trebuie să aibă aceeaşi atitudine tot timpul, indiferent de adversar. Jucători ca Ovidiu Petre, Goian sau Emeghara pot aduce un plus, dar, din păcate, nu ne putem folosi tot timpul de ei". Antrenorul gazdelor, Ştefan Stoica, a mărturisit: "Nu am vrut să-i introduc pe jucătorii imprumutaţi de la Steaua pentru a nu se crede că nu-şi vor apăra corect şansele".

×
Subiecte în articol: sport