x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Guti si telefonul mobil

Guti si telefonul mobil

18 Oct 2006   •   00:00
Guti si telefonul mobil

Inainte sa execute cornerul in urma caruia Sergio Ramos a deschis scorul, Guti a fost luat la tinta de un spectator care a aruncat inspre jucatorul madrilen un telefon mobil.

"Galacticul" a scapat ieftin, aparatul aterizand cativa metri mai incolo. Altfel, inaintea inceperii meciului, cateva sute de fani ai Stelei inca mai sperau sa intre in posesia unui tichet de acces. La negru, pentru ca cele scoase la vanzare de organizatori se epuizasera demult. Pretul acestora i-a determinat sa renunte insa la idee: intre 800 si 1.000 de RON pentru un loc la tribuna intai, adica echivalentul a trei salarii minime pe economie in Romania.

ISTERIE IN GHENCEA!
"Lupta Steaua, lupta Steaua!", "Pe ei, pe ei, pe ei pe mama lor!". Miile de fani stelisti din tribune sperau, desi era deja 0-1, gol Sergio Ramos. Dupa 21 de minute, trupa lui Olaroiu a aparut insa periculos in fata portii lui Casillas. Sutul lui Dica, de la 18 metri, scos de goalkeeper-ul Realului, le-a reinviat speranta. Pentru o clipa, aerul rece, siberian, care li se strecurase dincolo de vesminte, pana la oase, facandu-i sa tremure din toate incheieturile, a devenit suportabil. Numai o clipa insa. Raul a facut 2-0 pentru Real, iar vacarmul din "Ghencea" s-a mai domolit putin. Undeva, intr-un colt al arenei, micuta Teodora, fetita managerului general al Stelei, Mihai Stoica, nu pricepea mare lucru din necazul tatalui sau si al multimii. Beckham a fost doar rezerva, iar ea, care fusese desemnata sa-l tina de mana pe englez, la intrarea echipelor pe teren, ratase imensul privilegiu. Cand s-a dezmeticit, Robinho a inscris pentru 3-0. Iar Saban si Lovin au parasit gazonul intr-un cor de fluieraturi. Au scapat insa ieftin. Stie Carlos de ce. Badea le-a mai indulcit putin oamenilor amarul. Nu si Teodorei. In final, iarasi aplauze. Ca la meciul cu Lyon. Acum, pentru opera de arta a lui Van Nistelrooy. 1-4.

×
Subiecte în articol: sport