x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Habibou, liniştit

Habibou, liniştit

de Mihai Igirosanu    |    04 Feb 2008   •   00:00
Habibou, liniştit

Atacantul Habibou a părăsit sâmbătă seară spitalul din Larnaca, acolo unde fusese internat după accidentarea suferită vineri seară, pe finalul meciului amical cu Levski Sofia.

STEAUA - Francezul a revenit în cantonament

 


Atacantul Habibou a părăsit sâmbătă seară spitalul din Larnaca, acolo unde fusese internat după accidentarea suferită vineri seară, pe finalul meciului amical cu Levski Sofia.

Imediat după externare, medicul Stelei, Radu Paligora, a declarat că jucătorul se simte bine şi se află sub observaţia sa. De asemenea, odată ajuns la Bucureşti, francezul va fi supus mai multor investigaţii medicale. Revenit în cantonamentul de la Hotelul Palm Beach, atacantul Stelei nu va avea voie să se antreneze timp de trei săptămâni, iar după ce va reveni pe teren va fi obligat să poarte o mască de protecţie.

 

SPRIJIN. Jucătorul în care steliştii îşi pun cele mai mari speranţe, internaţionalul columbian Dayro Moreno, a dezvăluit pentru site-ul oficial al Stelei cum se simte în lotul “roş-albaştrilor”. “E chiar foarte bine că nu suntem singuri la echipă şi că Zapata e mereu cu noi. De fapt, el a avut un rol determinant în venirea mea la Steaua. Mi-a vorbit frumos despre echipă. În plus, el deja ştie limba română şi ne va ajuta şi pe noi să o învăţăm. Dacă a reuşit să vorbească româneşte, sper ca şi eu să fac acelaşi lucru până la vară.” Despre obiectivele sale, Dayro a spus: “Am venit la Steaua ca să înscriu goluri şi, dacă voi reuşi să marchez, mă voi bucura alături de toţi colegii. Important este să ne bucurăm împreună la goluri şi nu contează forma în care o vom face. Nu există nici o rivalitate între noi şi alţi jucători”.

Într-un meci amical disputat ieri,  Steaua a învins cu 2-1 pe Ceske Budejovice, prin golurile marcate de Goian (’32) şi Jose Moreno (’66).

 

 

 

×
Subiecte în articol: sport