x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi il "ajuta" pe Bölöni

Hagi il "ajuta" pe Bölöni

13 Mai 2005   •   00:00

Victoria lui Gheorghe Hagi in Cupa Turciei ar putea duce la numirea lui Ladislau Bölöni pe banca tehnica a lui Lyon!

MEDITATIE. Bölöni se gandeste la posibilitatile lyonezilor
Desi la prima vedere sunt doua probleme total diferite, o legatura totusi exista. Presa turca scrie ca dupa ce Galatasaray a spulberat cu 5-1 pe Fenerbahce in finala Cupei, antrenorul Christoph Daum a pierdut sprijinul conducerii clubului, care vrea sa-l aduca din sezonul viitor pe Paul Le Guen.

INLOCUIRE. Tehnicianul lui Lyon, echipa care a castigat pentru a patra oara consecutiv campionatul Frantei, a anuntat ca renunta in aceasta vara. Potrivit cotidianului Milliyet, intre antrenorul francez si responsabilii gruparii turce ar fi inceput deja negocierile. O data plecat Le Guen, Lyon trebuie sa gaseasca un inlocuitor pe masura. Iar unul dintre principalii candidati la preluarea conducerii tehnice a francezilor este Ladislau Bölöni . Antrenorul lui Rennes evita sa discute despre aceasta problema, dar s-a declarat incantat de faptul ca este vehiculat si numele sau. "Nu-mi place sa pun caruta inaintea boilor, insa este bine si imi face placere sa aud ca numele meu este mentionat in dreapta si in stanga", a spus tehnicianul roman in cursul unei conferinte de presa.

ELEGANT. Pierre Dreossi, directorul sportiv al lui Rennes, sustine ca Bölöni va ramane si in sezonul urmator pe banca tehnica a gruparii franceze, insa antrenorul roman a dat de inteles ca s-ar putea sa nu fie asa. "Este dificil sa aranjezi lucrurile. De cand sunt la Rennes am facut totul pentru a lucra cat mai bine. Dar pentru a reusi, trebuie sa ai rabdare, jucatori buni si mijloace financiare", a spus Bölöni. Intrebat ce ar face daca Lyon i-ar oferi aceste mijloace financiare, Bölöni nu a raspuns, ci doar a zambit.

PRONOSTIC
Gheorghe Hagi a povestit intr-un interviu acordat cotidianului Vatan cum secundul sau, Gabi Balint, i-a spus cu doua zile inainte de meciul cu Fenerbahce ca Galatasaray va invinge cu 3-0. "El este un om echilibrat. Cand l-am auzit, i-am spus: «Ti-ai pierdut mintile. Nu va fi 3-0, dar vom castiga»". "Regele" nu a dorit sa comenteze zvonurile aparute inainte de finala, potrivit carora conducerea clubului ar urma sa renunte la el la sfarsitul sezonului. El le-a promis insa suporterilor ca inainte sa revina in Romania va castiga trofee importante cu Galata.

×
Subiecte în articol: sport