x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Hagi: "Nu regret ca nu am venit la Steaua"

Hagi: "Nu regret ca nu am venit la Steaua"

20 Iun 2005   •   00:00
Hagi: "Nu regret ca nu am venit la Steaua"

La cateva zile dupa ce l-a refuzat pe patronul Stelei, lui Gica Hagi nu-i pare rau ca nu a ajuns in Ghencea. Cel mai mare jucator roman al tuturor timpurilor a mai afirmat ca o eventuala suspendare a lui Mirel Radoi nu ar fi indicata pentru echipa nationala.

RABDARE. "Nu regret ca nu am venit la Steaua. Era bine din toate punctele de vedere, insa nu era momentul. Cu siguranta, va veni si acela, pentru ca sunt tanar. Sunt ceva oferte pe numele meu, dar nu foarte clare. Nu am luat o decizie, poate fi afara sau poate fi acasa. Daca va fi acasa, trebuie sa ma gandesc foarte bine, este o decizie importanta pentru mine si familia mea", a precizat "Regele". El a negat ca Ioan Becali l-ar fi influentat atunci cand a refuzat Steaua.

REACTIE. "Nu zic ca nu sunt influentabil, dar am o personalitate si stiu sa aleg lucrurile cu cea mai mare responsabilitate. Daca va fi sa raman in Romania, ma voi gandi foarte bine inainte, pentru ca nu o sa ma intorc de azi pe maine." Despre posibila suspendare a capitanului Stelei, Mirel

Radoi, Hagi a fost categoric: "Este greu sa vorbesti de afara, insa echipa nationala are nevoie de Radoi. Nu stiu ce solutii se vor gasi, dar nu ne permitem sa pierdem un jucator de valoare, iar Radoi este valoros. Nu o spune Hagi, ci rezultatele si modul cum a jucat mult timp".

×
Subiecte în articol: sport