x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - HCM ataca Cupa Cupelor

Handbal - HCM ataca Cupa Cupelor

de Madalina Corbeanu    |    04 Noi 2006   •   00:00
Handbal - HCM ataca Cupa Cupelor

Astazi, de la ora 19:00, in Sala Sporturilor din Constanta, HCM va intalni formatia ceha Banik Karvina, in penultima etapa a Grupei E a Ligii Campionilor.

Pentru a-si pastra macar sansele teoretice pentru calificarea in optimile Ligii Campionilor, HCM Constanta trebuie sa obtina astazi victoria. Un succes in fata formatiei Banik Karvina ii poate asigura locul trei in grupa, respectiv calificarea directa in Cupa Cupelor.

INGRIJORAT. Antrenorul Lucian Rasnita este constient ca elevii sai nu traverseaza cea mai buna perioada, mai ales dupa ultima partida disputata miercuri in Liga Nationala, cand constantenii au invins, la limita, pe CSM Bistrita, dupa o evolutie modesta. Mai mult, in lotul HCM-ului exista si o serie de jucatori accidentati. "E trist ce se intampla, pentru ca nu ne regasim. Asta nu este adevarata fata a echipei. In meciul de sambata avem nevoie de suporteri, pentru ca intram in teren doar cu gandul la victorie", a declarat Mihai Timofte.

SPECTACOL ROMANESC LA TROFEUL CARPATI
In timp ce baietii se lupta azi si maine in cupele europene, handbalistele din nationala Romaniei fac spectacol in meciurile contand pentru Trofeul Carpati, ce se desfasoara la Cluj-Napoca. Dupa primele trei zile ale competitiei, Romania ocupa primul loc in clasament, cu 6 puncte, fiind singura echipa neinvinsa pana in acest moment. Dupa ce miercuri a invins Macedonia, joi, elevele lui Gheorghe Tadici, au invins, cu scorul de 37-18 (20-11), reprezentativa Croatiei, o alta participanta la Campionatul European din Suedia. Deocamdata, la Cluj tricolorele isi confirma statutul de vicecampioane mondiale, dar pastreaza inca proaspat gustul amar al ratarii calificarii la Europene. Ieri, formatiile participante la Trofeul Carpati au avut liber. Astazi, de la ora 15:00, sunt programate urmatoarele partide: Croatia - Coreea de Sud, Romania A - Serbia si Macedonia - Romania B.

DINAMO
Duminica, la Buzau, de la ora 11:00, Dinamo Baumit va intalni in turul trei al Cupei Cupelor formatia Sporting Lisabona, care a fost eliminata anul trecut, in acelasi tur si in aceeasi competitie, de HCM Constanta. "Sporting este o echipa incomoda, dar nu imposibil de invins", a spus antrenorul Constantin Stefan. In Challenge Cup, UCM Resita va juca sambata, de la ora 11:00, cu Kaustik Volvograd, iar CSM Medgidia, de la ora 12:00, cu Tbilisi-Tbilisi.
STEAUA
Steaua nu se poate considera nici ea favorita in meciul de maine, de la Sala Polivalenta din Capitala (ora 16:30), din turul trei al Cupei EHF cu echipa Grasshopper Zürich. Cu multi stranieri in lot, gruparea din Tara Cantoanelor este o obisnuita a cupelor europene. "Orice meci in aceasta faza a competitiei este extrem de dificil. Vom vedea pe teren cine e mai bun", a spus Stefan Birtalan, presedintele sectiei de handbal a CS Steaua.

×
Subiecte în articol: sport