x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal/Liga Campionilor – Ioan Gavrilescu: " Ne onorează că se spune că suntem favoriţi la jucarea finalei"

Handbal/Liga Campionilor – Ioan Gavrilescu: " Ne onorează că se spune că suntem favoriţi la jucarea finalei"

15 Ian 2008   •   00:00

12:39 ● Preşedintele clubului de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, după tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, că grupa nu este nici bună, nici rea, ci este varianta de mijloc.



Preşedintele clubului de handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea, Ioan Gavrilescu, a declarat, după tragerea la sorţi a grupelor principale ale Ligii Campionilor, că grupa nu este nici bună, nici rea, ci este varianta de mijloc.

"Varianta care ne-ar fi convenit cel mai mult era cea cu Hypo, Slagelse şi Nurnberg, iar cel mai puţin convenabilă era cea cu Zvezda, Slagelse si Lada Togliati. Am căzut la mijloc, dar nu trebuie să uităm că sita a cernut şi toate meciurile sunt importante. În opinia mea cel mai important meci va fi primul, în deplasare, cu FC Nurnberg, pe care dacă îl vom câştiga, vom avea mare încredere în noi în continuare. Ne onorează că se spune că suntem favoriţi la jucarea finalei. Asta ne dorim şi noi din tot sufletul. Obiectivul echipei este însă calificarea în semifinale. Cred că actualul sistem implementat de EHF este mai bun decât cel eliminatoriu dinainte, pentru că dă şansa fiecărei echipe să-şi arate valoarea. Înainte, dacă prindeai o zi mai proastă, ratai calificarea mai departe. Mi-aş dori ca în semifinale, din grupa noastră să se califice Oltchim şi Gyor", a spus Gavrilescu.

Oltchim Râmnicu Vâlcea va juca în grupa principală A a Ligii Campionilor cu formaţiile Gyor ETO (Ungaria), Lada Togliati (Rusia) şi FC Nurnberg (Germania).

În grupa B vor juca echipele Hypo Viena (Austria), Zvezda Zvenigorod (Rusia), Viborg HK (Danemarca) şi Slagelse (Danemarca, deţinătoarea trofeului).
  • Mediafax

×
Subiecte în articol: sport