x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Handbal - Liga Campionilor / Meci decisiv pentru HCM

Handbal - Liga Campionilor / Meci decisiv pentru HCM

de Vicentiu Neagoe    |    21 Oct 2006   •   00:00
Handbal  -  Liga Campionilor / Meci decisiv pentru HCM

HCM Constanta va juca maine, cu incepere de la ora 17:20, in direct la TV Sport, returul cu danezii de la Gog Svendborg TGI Gudme.

Partida cu danezii de la Gudme are o deosebita importanta pentru configuratia clasamentului in grupa G a Ligii Campionilor. Pentru a se califica in optimi, constantenii pot pierde aceasta partida, dar la o diferenta mai mica de cinci goluri, pentru ca in meciul de la Constanta scorul a fost 33-28, iar apoi sa-i invinga acasa pe cehii de la Banik Karvina. Scorul inregistrat la Kiel in ultimul meci al grupei ar putea astfel sa nu mai aiba nici o importanta.

CALCULE. Daca germanii de la Kiel sunt castigatori siguri ai grupei, locul doi este ravnit de cele doua echipe care se vor intalni maine. HCM se afla pe locul doi, cu patru puncte din trei partide, danezii aflandu-se pe locul trei, avand doua puncte in acelasi numar de partide. Constantenii au plecat ieri in Danemarca, avand tot lotul valid, legitimandu-l pe ultima suta de metri si pe Claudiu Streja de la Dinamo Brasov.
DERBY DRAMATIC
Victoria de joi a dinamovistilor, scor 27 - 26 (13 - 16) in fata lui HCM Constanta, a schimbat ierarhia clasamentului Ligii Nationale de handbal masculin. Dinamo a preluat sefia, iar constantenii au trecut pe pozitia secunda. Partida desfasurata in sala "Lucian Grigorescu" a avut de toate: o sala aproape plina, rasturnari spectaculoase de scor, eliminari de ambele parti si un final dramatic. Antrenorul lui HCM, Lucian Rasnita, a fost de parere ca jucatorii sai au gresit foarte mult in cea de-a doua repriza: "In parte a doua nu am stiut sa gestionam avantajul luat in prima repriza. Am jucat foarte dezordonat, am ratat foarte mult, facand jocul dinamovistilor. Bucurestenii s-au impus, deoarece au fost mai isteti in momentele-cheie ale meciului". De partea cealalta, antrenorul dinamovist, Stefan Constantin, era multumit de evolutia elevilor sai. "Ma bucur pentru victoria obtinuta de echipa mea, mai ales ca am invins o contracandidata la lupta pentru titlu. A fost un meci pe muchie de cutit, dar echipa cea mai buna a reusit sa se impuna", a declarat Constantin.

×
Subiecte în articol: sport