x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Tragedie în handbal, jucătoarea Iryna Glibko a decedat la 34 ani

Tragedie în handbal, jucătoarea Iryna Glibko a decedat la 34 ani

de Redacția Jurnalul    |    28 Aug 2024   •   20:19
Tragedie în handbal, jucătoarea Iryna Glibko a decedat la 34 ani

A murit la doar 34 de ani Iryna Glibko, handbalistă ucraineană la SCM Vâlcea: „Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre”.

SCM Râmnicu Vâlcea anunță trecerea în neființă a unei sportive excepționale, Iryna Glibko: „Un adevărat lider pe teren și un suflet special în afara lui, Iryna a fost un exemplu de devotament, pasiune și profesionalism pentru toți cei care au interacționat cu ea. Prin felul său de a fi, dar și prin dăruirea sa, a lăsat o amprentă de neșters în amintirile tuturor celor care au avut privilegiul de a o cunoaște, ori de a lucra alături de ea. Sport Club Municipal Râmnicu Vâlcea este profund recunoscătoar pentru toate momentele în care Iryna a fost alături de noi, pentru fiecare gol marcat și pentru fiecare zâmbet adus pe chipurile suporterilor roș-albaștri. Pierderea ei lasă un gol imens în inimile noastre, dar și în comunitatea handbalistică”.

„Iryna, vei rămâne mereu în inimile noastre”, adaugă SCM Râmnicu Vâlcea.

Iryna Glibko a fost o handbalistă ucraineană care a jucat pentru SCM Râmnicu Vâlcea și pentru echipa națională de handbal a Ucrainei pe postul de coordonator de joc. Avea 34 de ani.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: handbalista deces Iryna Glibko